Add-ons

Shape

Uniconta add-ons

Uni-Order

Met Uni-Order kunnen uw klanten eenvoudig bestellingen plaatsen. Doordat deze webportal volledig is geïntegreerd met Uniconta worden de orders automatisch verwerkt. Daarnaast geeft Uni-Order uw klanten inzicht in de openstaande bestellingen en de gekregen facturen. 

Uni-Zorg

Met Uni-Zorg kunnen medewerkers facilitaire zaken via de tablet of smartphone ‘bestellen’ voor de bewoners van verzorgingstehuizen. De gegevens die in UniZorg worden ingevoerd worden automatisch in Uniconta verwerkt. Hieruit kunt u uw facturatie aan de bewoners in veel minder tijd afhandelen.

Uni-CRM

Vanuit Uni-CRM kunt u uw relatie direct bellen. Uni-CRM maakt daarbij gebruik van de aan-wezige functionaliteit op uw smartphone of op uw desktop. Daarnaast kunt u ook direct mailen. Deze functionaliteit zorgt ervoor uw mail-programma start en het e-mailadres van de desbetreffende relatie reeds ingevuld is. 

Andere add-ons…

Bent u op zoek naar een andere add-on om uw bedrijfsprocessen (nog) effectiever te maken? Vraag dan wat de mogelijkheden zijn. Ontdek de voordelen van add-ons en profiteer ervan. Met Uniconta is er al veel mogelijk, maar met de toevoegingen van onze add-ons is er nog veel meer met Uniconta mogelijk!