Uniconta

Shape

Uniconta

Onderscheid

Doordat Uniconta beschikbaar is in de cloud kunt u standaard overal bij uw gegevens. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een PC, laptop, tablet of telefoon. Uniconta kan gebruikt worden met elk besturingssysteem. Maar waar Uniconta zich vooral onderscheid is op zijn flexibiliteit. Uniconta is namelijk ook een ontwikkelplatform. Dat betekent dat het onbeperkt kan worden uitgebreid en dat het mogelijk is om zelf software te maken die met Uniconta praat. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor DNA Services om relatief snel bedrijfsspecifieke oplossingen te maken die nauw aansluiten bij uw specifieke bedrijfsvoering. Functionaliteit die u niet in bestaande software kunt vinden kan door programmeurs aan Uniconta worden toegevoegd. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:
  • Een app specifiek voor uw bedrijf die direct met uw administratie verbonden is
  • Uw webwinkel koppelen aan Uniconta zodat bij een aankoop direct uw voorraden, facturen en orders worden bijgewerkt
Dit maakt van Uniconta een uniek product waarmee uw organisatie vooruit kan. Om Uniconta optimaal in te zetten in uw organisatie hebben wij verschillende add-ons ontwikkeld. Deze add-ons zorgen voor een optimale aansluiting aan uw bedrijfsprocessen.

Uniconta functionaliteit

Financiën

De financiële module is de basis van Uniconta. Want alles is financieel.

CRM

Klantenwerving verdient professionele aandacht. Houd een log bij van het klantcontact en zorgt voor doelgerichte marketing

Verkoop

Laat klanten niet langer wachten dan nodig is. Direct inzicht in leverings-voorwaarden, voorraden en prijsafspraken.

Inkoop

Betaal niet teveel en voorkom nul voorraden Beheer leveranciersgegevens, inkoopprijzen en regel de (internationale) logistiek.

Projecten

Beheer alle rand-voorwaarden voor je project. Gemakkelijk plannen en doorbelasten van tijd, kosten, opbrengsten en artikelen.

Voorraad

Artikelbeheer en productiemanagement. Atlijd zicht op de realtime voorraden. Beheer uw artikelen eenvoudig met Uniconta.

Welke aanvullende mogelijkheden zijn aanwezig?

Uniconta biedt mogelijkheden om aan te sluiten op uw bestaande bedrijfvoering. Mocht bepaalde functionaliteit niet standaard in Uniconta aanwezig zijn, dan kan DNA de door u gewenste functionaliteit in Uniconta inbouwen. Dit maakt van Uniconta een uitermate flexibel en toekomstbestending product.

Waarom DNA?

DNA combineert de kracht van de standaard oplossing met de flexibele mogelijkheid tot maatwerk voor aanvullende specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Uiteraard nadat eerst zorgvuldig is beoordeeld of en in hoeverre een branche-oplossing voor u geschikt is. Met de ruime ERP-ervaring van DNA en haar samenwerking met Uniconta worden uw bedrijfsprocessen snel en grondig doorgelicht zodat Uniconta succesvol in uw organisatie kan worden geïmplementeerd.

Betaalbaar

Begin met Uniconta voor een klein bedrag per maand.

Schaalbaar

Uniconta groeit met uw bedrijf mee.

Betrouwbaar

De meest actuele updates worden automatisch geinstalleerd.

Uitbreidbaar

Uitbreidbaar met bedrijfsspecifieke functionaliteit.

Diverse klanten maken gebruik van onze IT-dienstverlening

IT-specialist binnen diverse branches

Food
Productie
Transport
Handel
Agriculture
Horticulture
AGF
Fashion