Farmel

Shape

Waarom Farmel voor DNA kiest!

Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de (inter)nationale handel van rauwe melk en diverse zuivelproducten, waaronder poeder en boter. Daarnaast verleent Farmel diverse diensten om de melkveehouder te ondersteunen in haar dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan fourageproducten, productierechten en livestockoplossingen.

Wat moest er gebeuren en waarom?

Omdat Farmel een snelle groei doormaakt, werd de bovenverdieping van het Emmeloordse pand te klein. Om nieuwe medewerkers te verwelkomen had men behoefte aan extra ruimte. Gelukkig kon de benedenverdieping van het pand ingezet worden voor extra werkplekken. Om hier optimaal te kunnen werken zocht men hulp bij een extern projectteam voor het IT-gedeelte.

Waarom heeft Farmel voor DNA gekozen?

DNA Services voert reeds geruime tijd naar volle tevredenheid het ICT bij Farmel uit. Hiertoe voeren DNA en Farmel periodiek overleg. Tijdens het overleg van maart jl. kwam de optimalisatie en interne verhuizing ter sprake. Farmel sprak de wens uit dat DNA de interne verhuizing op ICT-gebied zou organiseren en uitvoeren. Na een inventarisatie, wederzijdse afstemming en opdrachtverstrekking, kon het project direct starten.

“Wij kunnen geen minuut zonder onze IT en daarom werken wij graag samen met DNA. Zij zorgen ervoor dat zaken probleemloos verlopen en de business doordraait”
Jetze Kempenaar, CEO Farmel

5d245e7fa4b6c_5d245e7f9e965

Wat heeft DNA voor Farmel gedaan?

Om te voorkomen dat er kabels getrokken moesten worden tussen de beide verdiepingen is de firewall naar de benedenverdieping verplaatst. De kabel die al naar boven liep, werd ingezet om de netwerkswitches te koppelen met de apparatuur op de benedenverdieping. De werkzaamheden van de werknemers op de benedenverdieping vereisen een zeer goede en stabiele wifiverbinding. Dit heeft DNA opgelost door extra access points op te hangen.

“Prettig in de samenwerking en vlot en deskundig in hun werk! Zo heb ik DNA ervaren tijdens onze interne verhuizing”
Jetze Kempenaar, CEO Farmel

Soepele processen

Farmel hecht veel waarde aan snelle en soepele processen. Om de ingebruikname van de benedenverdieping zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben engineers van DNA eerst het netwerk geoptimaliseerd. Toen dat gereed was kon elke werkplek die werd aangesloten direct in gebruik genomen worden. Apparatuur die van de bovenverdieping naar de benedenverdieping werd verhuist, kon ook direct gebruikt worden.

Om de medewerkers van Farmel goed te begeleiden heeft DNA nazorg op locatie verzorgd. Dit tot grote tevredenheid van de medewerkers en directie van Farmel. Zowel Farmel als DNA Services kijken terug op een zeer succesvol en geslaagd project.

“Onze verhuizing is heel soepel verlopen, mede dankzij het goede en flexibele meedenken van DNA”
Jetze Kempenaar, CEO Farmel

Tot slot

Heeft u een ICT-project dat zorgvuldig en soepel moet verlopen? Neem dan contact op met DNA Services. We zijn benieuwd naar uw vraagstuk. Durft u ons uit te dagen? Telefoonnummer: 078 – 65 45 777, graag zijn wij uw sparringpartner.