Over DNA

Shape

Over DNA

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. De naam DNA is een verwijzing naar de beginletters van de voornamen van de oprichters: Dick, Niek en Albert. Het huidige team van DNA bestaat uit 30 medewerkers. DNA ontwikkelt en beheert diverse softwareoplossingen. Aan AGF-bedrijven levert DNA het pakket: FreshERP. Voor MKB-bedrijven in andere sectoren levert DNA het Uniconta ERP-systeem. DNA heeft meerdere specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor Uniconta ERP zoals UniOrder (webshop), UniCRM en UniEDI (berichtenverkeer). Verder levert DNA systeembeheer en consultancy met onder andere het DNA Cloud hostingconcept. DNA bedient inmiddels tientallen klanten in uiteenlopende sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion. 

Het team van onze business unit Software & Development ondersteunt bedrijven met de levering en implementatie van ERP-software. Ook ontwikkelen we klantspecifieke webapplicaties of interfaces. Onze developers hebben veel ervaring met API-integraties zodat koppelingen gerealiseerd kunnen worden binnen een bestaand IT-landschap. 

Met de medewerkers van onze business unit Beheer & Support ondersteunen we klanten qua beheer van netwerk- en serveromgevingen. Ook leveren wij support en faciliteren wij met DNA Cloud (online) werkplekbeheer. Onze servicedesk speelt daarbij een cruciale rol in de ondersteuning van onze klanten. Met name security vormt, gegeven de actualiteit, een steeds belangrijker speerpunt binnen ons productaanbod. 

Wij ondersteunen met ons productportfolio toonaangevende bedrijven en garanderen een solide IT-omgeving. Hierdoor kunnen onze klanten hun kernactiviteiten structureren en optimale resultaten boeken.

Waarom kiezen voor DNA

Uw business is #1

Uw business staat voorop! Dat is typisch DNA. Business first! Wij staan altijd voor u klaar.

Afspraak = afspraak

Bij ons weet u vooraf binnen welke tijd & binnen welk budget wij uw project kunnen uitvoeren.

Alle IT onder 1 dak

Bij DNA heeft u alle ICT mogelijkheden onder hetzelfde dak. Zowel beveiliging, software als consultancy ect. zijn mogelijk bij DNA.

30 specialisten

30 specialisten werken dagelijks voor mooie merken in heel Nederland. Dit doen wij in hele diverse branches. Daag ons daarom uit, wij gaan de uitdaging met u aan.

IT-specialist binnen diverse branches

Food
Productie
Transport
Handel
Agriculture
Horticulture
AGF
Fashion