gtag('config', 'AW-649889880');

Over DNA

We zijn in 1994 ontstaan uit de IT-afdeling van een productieonderneming. De initiatiefnemers zijn Dick Griep, Niek de Rijk en Albert van Zijverden. Onze naam, DNA, bestaand uit de eerste letters van hun voornamen herinnert daar nog aan. Wij zijn gewend om samen te werken met en tussen de gebruikers. Wat wij de ene dag bedenken, wordt de volgende dag in de praktijk getoetst en doorgevoerd. DNA is een zelfstandig IT-bedrijf met ruim 25 medewerkers. Nog steeds voelen we ons één met de ondernemingen (klanten) waarvoor wij werken. Wij houden van ons vak en lopen graag voorop bij ontwikkelingen van IT-oplossingen, maar uw business gaat uiteraard voor. Dat is typisch DNA. Business first!

Waarom kiezen voor DNA?

Wij helpen u met al uw IT-problemen en geven ook gratis advies. Ook hebben wij een support desk waar wij u kunnen helpen door middel van onze support software.

Uw business is #1

Uw business is #1

Uw business staat voorop! Dat is typisch DNA. Business first! Wij staan altijd voor u klaar.

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Bij ons weet u vooraf binnen welke tijd & binnen welk budget wij uw project kunnen uitvoeren.

Support

Support

Bij DNA heeft u een uitgebreide support mogelijkheid. Wij helpen u graag op afstand aan de juiste oplossing, neem daarom contact met ons op.

Alle ICT onder 1 dak

Alle ICT onder 1 dak

Bij DNA heeft u alle ICT mogelijkheden onder hetzelfde dak. Zowel beveiliging, software als consultancy ect. zijn mogelijk bij DNA.

Uurtje sparren?

Uurtje sparren?

Heeft u een vraagstuk maar weet u niet of DNA de juiste partner is? Wij sparren graag tijdens een brainstorm om te kijken of wij u verder kunnen helpen.

25 specialisten

25 specialisten

25 specialisten werken dagelijks voor mooie merken in heel Nederland. Dit doen wij in hele diverse branches. Daag ons daarom uit, wij gaan de uitdaging met u aan.

Geïntereseerd in onze service?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands