Systeembeheer

  • Home
  • Systeembeheer
Shape

Systeembeheer

We kunnen u geheel ontzorgen als u gebruik maakt van onze geoptimaliseerde infrastructuur diensten. Naast de gebruikelijke typen systeembeheer ondersteunen we ook Power Systems. We beheren servers, netwerken, storage systemen en back-up omgevingen. Om het compleet te maken levert DNA ook hard- en software.

We bieden proactief beheer aan door tooling in te zetten, waardoor een groot deel van de storingen automatisch wordt opgelost. Dit leidt tot een hogere beschikbaarheid van kritische business processen.

Al onze beheerders zijn ISO20000 gecertificeerd. ISO20000 schrijft een geïntegreerde benadering van processen voor. Deze norm zorgt ervoor dat bedrijven hun kwaliteit kunnen meten om hun leveringen van IT-services continu te verbeteren.

IT Beheer & Support

Uw IT-beheer in veilige handen brengen? Dagelijks staat ons team voor u klaar om het beheer uit te voeren en het support te leveren..
Lees meer

DNA Cloud

Interesse in vaste bedragen per maand, hoge performance, schaalbaarheid en virtualisatie? Maak dan kennis met DNA Cloud.
Lees meer

Security

Niemand komt er meer onderuit om het bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. DNA kan uw bedrijfsnetwerk beveiligen.
Lees meer

Projecten / Migraties

Uw IT-vraagstuk is onze uitdaging. Onze projectleider en het team staan klaar om uw vraagstuk om te zetten naar oplossingen.
Lees meer

Online trainingen

DNA Services vindt het belangrijk dat (de medewerkers van haar) klanten zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij toegang tot een online omgeving om gerichte instructievideo’s te volgen.
Lees meer

OneSys Control

Met deze tool kunnen wij uw infra-structuur monitoren. Bij een verstoring doet de tool zelf enkele pogingen om het op te lossen.
Lees meer

Diverse klanten maken gebruik van onze IT-dienstverlening

IT-specialist binnen diverse branches

Food
Productie
Transport
Handel
Agriculture
Horticulture
AGF
Fashion