gtag('config', 'AW-649889880');

OneSys Control

We leveren alle tools en ondersteuning die u nodig heeft om uw omgevingen efficiënt te beheren.

Ook kunt u met onze tools snelle ondersteuning bieden zonder de eind-gebruikers te onderbreken.

Door middel van OneSys Control kunnen wij uw infrastructuur monitoren. OneSys Control zal eerst enkele pogingen doen om storingen te verhelpen (selfhealing). Dit bespaart veel kosten. Als er hulp nodig is geeft de tool een signaal af.

OneSys Control bevat onder andere:

Smart Monitoring

OneSys Control monitort uw complete netwerk. Daarnaast signaleert deze tool ook storingen, geeft hier een melding van of probeert deze eerst zelf op te lossen.

Security Manager en Antivirus

Security Manager geeft centraal toezicht op toonaangevende endpoint beveiligingssoftware van de branche. Ook installeert OneSys Control eigen antivirussoftware, waarbij ook contentfiltering op de werkplek tot de mogelijkheden is gaan behoren.

Backup Manager

Met deze dienst is het mogelijk om een back-up te maken van alle gegevens van elk virtueel of fysiek apparaat. In een oogopslag ziet u de status van het apparaat, zodat u minder tijd aan monitoring hoeft te besteden.

Report Manager

Alles is via rapportages inzichtelijk te maken. Ook kunt u instellen om deze rapportages automatisch periodiek te mailen. Hiermee kunt u uw leidinggevende rapporteren over de huidige status van uw netwerk.

Mobile device Manager

Deze tool voorziet in het op afstand beheren van uw mobiele apparatuur, zoals telefoons, tablets en scanners. Dit gebeurt vanuit een dashboard waarop u de details van de apparaten kunt zien. 

Patch Manager

OneSys Control voorziet in zeer geavanceerd patchmanagement, waarbij scheduling en filtering mogelijk is. Denk aan bepaalde toepassingen die speciaal patchmanagement nodig hebben. Ook dit is te automatiseren. Patch Manager bespaart veel kostbare IT-uren.

Third Party Patching

Patches van derde partijen kunnen door middel van deze tool automatisch geüpdatet worden. De praktijk leert dat applicaties op devices niet vaak genoeg door medewerkers geüpdatet worden. Door middel van deze module wordt dat voor u gedaan. 

Self-Healing

De tool maakt gebruik van ‘selfhealing’. Dit betekent dat de tool eerst zelf enkele pogingen zal doen om de storing te verhelpen. Als dat niet lukt, geeft de tool een signaal af.

Diverse klanten maken gebruik van onze IT-dienstverlening

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

IT-specialist binnen diverse branches

Food
Productie
Transport
Handel
Agriculture
Horticulture
AGF
Fashion
nl_NLNederlands

your in!

Hartelijk bedankt voor het aanmelden, we houden je op de hoogte.