OneSys Control

  • Home
  • OneSys Control
Shape

OneSys Control

We leveren alle tools en ondersteuning die u nodig heeft om uw omgevingen efficiënt te beheren.

Ook kunt u met onze tools snelle ondersteuning bieden zonder de eind-gebruikers te onderbreken. Door middel van OneSys Control kunnen wij uw infrastructuur monitoren. OneSys Control zal eerst enkele pogingen doen om storingen te verhelpen (selfhealing). Dit bespaart veel kosten. Als er hulp nodig is geeft de tool een signaal af.

OneSys Control bevat onder andere:

Mobile device Manager

Deze tool voorziet in het op afstand beheren van uw mobiele apparatuur, zoals telefoons, tablets en scanners. Dit gebeurt vanuit een dashboard waarop u de details van de apparaten kunt zien. 

Patch Manager

OneSys Control voorziet in zeer geavanceerd patchmanagement, waarbij scheduling en filtering mogelijk is. Denk aan bepaalde toepassingen die speciaal patchmanagement nodig hebben. Ook dit is te automatiseren. Patch Manager bespaart veel kostbare IT-uren.

Third Party Patching

Patches van derde partijen kunnen door middel van deze tool automatisch geüpdatet worden. De praktijk leert dat applicaties op devices niet vaak genoeg door medewerkers geüpdatet worden. Door middel van deze module wordt dat voor u gedaan. 

Self-Healing

De tool maakt gebruik van ‘selfhealing’. Dit betekent dat de tool eerst zelf enkele pogingen zal doen om de storing te verhelpen. Als dat niet lukt, geeft de tool een signaal af.

Diverse klanten maken gebruik van onze IT-dienstverlening

IT-specialist binnen diverse branches

Food
Productie
Transport
Handel
Agriculture
Horticulture
AGF
Fashion