In gesprek met

  • Home
  • In gesprek met
Shape

Ontdek het team van DNA!

In de komende maanden laten wij u nader kennismaken met diverse medewerkers van DNA Services.
Elke keer vertelt een medewerker over zijn functie, het team en hoe men een bijdrage levert aan de groei van DNA. Zo ontdekt u de kracht van onze organisatie en ervaart u welk team professionals binnen ons bedrijf actief is. Dankzij onze medewerkers kunnen wij u de beste IT-dienstverlening bieden.

Hans

In gesprek met: Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner

“In januari 2021 ben ik gestart als Commercieel Directeur. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor marketing, sales en partnerships. Ik doe feitelijk hetzelfde werk wat ik de laatste jaren gedaan heb. Mijn opgedane kennis en ervaring kan ik volledig kwijt in mijn nieuwe rol bij DNA."

IMG_4667

In gesprek met: Maarten van Werkhoven, Medior Applicatiebeheerder​

“Begin 2017 ben ik overgestapt naar onze business unit Software & Development en gestart als Junior Applicatiebeheerder. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Medior Applicatiebeheerder. In de praktijk komt het er op neer dat ik verantwoordelijk ben voor het testen van uitbreidingen aan de software van onze klanten.”

IMG_4688

In gesprek met: Dirk-Willem Huisman, Manager Software & Development

“In 1997 ben ik in contact gekomen met de oprichters van DNA Services (Dick, Niek en Albert) die inmiddels enkele jaren voor zichzelf begonnen waren als ICT-ondernemers. Ik ben de eerste medewerker die in loondienst werd aangenomen en binnenkort dus 25 jaar in dienst.”