Menu Sluiten

Nieuws

VrachtAanMeldSite (VAMS)

Herkent u het probleem? Dagelijks moeten er tientallen vrachtwagens gelost en geladen worden….

VDI-project afgerond

DNA Services B.V. heeft met succes een mooi project voor T. Boer & Zn. afgerond….

Bezoek aan TTD

Vanmorgen hebben we met een aantal collega’s een bezoek gebracht aan Transterminal Dordrecht B.V….

Lunch verzorgd voor TTD

Vandaag heeft DNA Services B.V.
de medewerkers van TTD getrakteerd….

Lunch vezorgd voor Van Iperen

Vandaag heeft DNA Services B.V. de medewerkers van Van Iperen getrakteerd….

Cloudmigratie

Afgelopen maand heeft Dieleman&Schipper akkoord gegeven op….

Cloudmigratie

Afgelopen maand heeft Dieleman&Schipper akkoord gegeven op ons voorstel om haar huidige IT-omgeving naar de cloud te migreren. In de IT-wereld is het woord cloud niet meer weg te denken. Wilt u ook weten wat werken vanuit de cloud voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan eens contact met DNA Services B.V. op om een vrijblijvend advies te krijgen.

Datum: 17-07-2019

Van Iperen getrakteerd

Vandaag heeft DNA Services B.V. de medewerkers van Van Iperen en Van Iperen International als blijk van waardering getrakteerd op een heerlijke lunch verzorgd door Outside food.

Datum: 17-07-2019

TTD getrakteerd op een heerlijke lunch

Vandaag heeft DNA Services B.V. 
de medewerkers van Transterminal Dordrecht B.V. getrakteerd op een heerlijke lunch verzorgd door Outside food. TTD is klant vanaf het eerste uur en in onze beginjaren (midden jaren 90) hadden we ons kantoor op de ‘zolder’ van TTD

Datum: 19-07-2019

Bezoek aan Transterminal Dordrecht B.V.

Vanmorgen hebben we met een aantal collega’s een bezoek gebracht aan onze klant Transterminal Dordrecht B.V. Door Joost Griep werd een toelichting gegeven op het ontstaan van TTD, de business van TTD en de (grote) rol die automatisering daarin speelt. Tijdens de rondleiding werden de diverse activiteiten van TTD door Joost toegelicht waarbij steeds de link met automatisering werd gelegd. Het was een leerzame rondleiding, ondanks de tropische hitte!

Datum: 04-09-2019

VDI-project afgerond

DNA Services B.V. heeft met succes een mooi project voor T. Boer & Zn. afgerond. Hun oude werkomgeving is vervangen door een grafisch geaccelereerde Virtual Desktop Infrastructuren op basis van VMware Horizon. We wensen T. Boer & Zn. / Van Drie Groep veel werkplezier met hun nieuwe omgeving. 
Zit u er ook weleens over te denken om uw huidige infrastructuur over te zetten naar een moderne omgeving? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Datum: 17-09-2019

VrachtAanMeldSite (VAMS)

Herkent u het probleem? Dagelijks moeten er tientallen vrachtwagens gelost en geladen worden en het lijkt wel of ze allemaal afgesproken hebben om op hetzelfde tijdstip langs te komen. Dit vraagstuk kregen we ook van één van onze klanten en we hebben daar een mooie oplossing voor ontwikkeld: “VAMS”. VAMS staat voor VrachtAanMeldSite en deze webapplicatie zorgt ervoor dat de piek van laden en lossen niet op bepaalde tijdstippen van een dag plaatsvindt, maar over de hele werkdag wordt verspreid. Dit wordt enerzijds geregeld door vervoerders op tijd te helpen mits ze zich aangemeld hebben en anderzijds door ze correct te informeren over orders die geladen kunnen worden. Door de naadloze integratie met het achterliggende ERP-pakket vergt de afwikkeling aan de balie nu veel minder tijd. Het plan voor volgend jaar is om de afwikkeling volledig automatisch te laten verlopen.

Datum 24-09-2019