Team DNA exposeert opnieuw tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble

  • Home
  • Team DNA exposeert opnieuw tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble
Shape

Team DNA exposeert opnieuw tijdens ITT-event, hét innovatie- en transportevenement van Trimble

Trimble Transport & Logistics biedt innovatieve oplossingen voor veilig, kostenefficiënt en duurzaam transport. Op donderdag 13 juni organiseert Trimble opnieuw een evenement dat in het teken staat van Innovatie & Technologie in Transportmanagement. Het ITT-event is elk jaar ‘the place to be’ als het om transport en logistiek gaat! Het ITT event 2024 brengt de meest briljante en dynamische spelers uit de transport- en logistieke sector samen voor een onvergetelijke ervaring. Van baanbrekende oplossingen tot toekomstbepalende innovaties, we doen er alles aan om van het ITT 2024 de leukste en meest informatieve bijeenkomst van Nederland te maken.

De 15e editie van het ITT-event staat dit jaar in het teken van: ‘Verbeter jouw bedrijfsvoering met AI en Cybersecurity’

Ook dit jaar zullen we weer exposeren op de beursvloer en gaan we in gesprek met logistiek dienstverleners over ERP-software, IT-beheer en cybersecurity.

Graag tot ziens op donderdag 13 juni in Expo Houten!

  • Inspirerende presentaties: Boeiende praktijkverhalen met kopstukken uit de transportwereld. 
  • Gezellig samenzijn: Op het ITT-event krijg je ruim de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met sectorgenoten en te genieten van een hapje en een drankje. 
Innovatie & Technologie in Transportmanagement 2024

Bedrijven staan onder steeds toenemende druk. Er moet zo efficiënt en productief mogelijk gewerkt worden, de veiligheid moet verzekerd worden, er wordt naar groei gestreefd, en tegelijkertijd moet het milieu minder belast worden. Wij geloven dat de juiste technologie een belangrijke rol speelt bij het aangaan van deze uitdagingen. 

Het ITT-event brengt al jaren deskundigen, industrieleiders en innovators samen om de laatste trends en uitdagingen binnen de transportsector te bespreken. Zijn jullie er dit jaar bij? We verwachten een 200-tal bezoekers, onder wie beleidsmakers en stakeholders, uit de transport- en logistieksector.

Tijdens het ITT-event hoor je de oplossingen van vandaag en de innovaties van morgen. Kom langs tijdens deze informatieve bijeenkomst voor de transport en logistieke sector. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends, leer nieuwe leveranciers en partners kennen, en woon presentaties bij van topspelers in de branche.