Team DNA exposeert opnieuw tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble

  • Home
  • Team DNA exposeert opnieuw tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble
Shape

Team DNA exposeert opnieuw tijdens ITT-event, hét innovatie- en transportevenement van Trimble

Innovatie & Technologie in Transportmanagement 2023

Bedrijven staan onder steeds toenemende druk. Er moet zo efficiënt en productief mogelijk gewerkt worden, de veiligheid moet verzekerd worden, er wordt naar groei gestreefd, en tegelijkertijd moet het milieu minder belast worden. Wij geloven dat de juiste technologie een belangrijke rol speelt bij het aangaan van deze uitdagingen. Dit jaar zal het ITT-event zich focussen op het demonstreren van de nieuwste technologieën die transportbedrijven kunnen ondersteunen in hun streven naar efficiëntie en duurzaamheid.

Het ITT-event brengt al jaren deskundigen, industrieleiders en innovators samen om de laatste trends en uitdagingen binnen de transportsector te bespreken. Zijn jullie er dit jaar bij? We verwachten een 200-tal bezoekers, onder wie beleidsmakers en stakeholders, uit de transport- en logistieksector.

Trimble Transport & Logistics biedt innovatieve oplossingen voor veilig, kostenefficiënt en duurzaam transport. Op donderdag 8 juni organiseert Trimble opnieuw een evenement dat in het teken staat van Innovatie & Technologie in Transportmanagement. Het ITT-event is elk jaar ‘the place to be’ als het om transport en logistiek gaat!

Vorig jaar verzorgde DNA tijdens dit innovatiecongres een plenaire presentatie in samenwerking met duurzaam transportondernemer Andries Vlot van TSN Groen. Ook dit jaar zullen we weer exposeren op de beursvloer en gaan we in gesprek met logistiek dienstverleners over ERP-software, IT-beheer en cybersecurity.

Graag tot ziens op donderdag 8 juni in Expo Houten!

  • Inspirerende presentaties: Boeiende praktijkverhalen met kopstukken uit de transportwereld. 
  • Gezellig samenzijn: Op het ITT-event krijg je ruim de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met sectorgenoten en te genieten van een hapje en een drankje. 
Tijdens het ITT-event hoor je de oplossingen van vandaag en de innovaties van morgen. Kom langs tijdens deze informatieve bijeenkomst voor de transport en logistieke sector. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwe trends, leer nieuwe leveranciers en partners kennen, en woon presentaties bij van topspelers in de branche.