Save the date! Webinar 12 september 13.30 uur: DNA & Klippa laten geïntegreerde OCR-functionaliteit ‘live’ zien

  • Home
  • Save the date! Webinar 12 september 13.30 uur: DNA & Klippa laten geïntegreerde OCR-functionaliteit ‘live’ zien
Shape

Save the date! Webinar 12 september 13.30 uur: DNA & Klippa laten geïntegreerde OCR-functionaliteit 'live' zien

De Klippa DocHorizon API van Klippa is een cloud-gebaseerde OCR-oplossing die machine learning-algoritmes gebruikt om nauwkeurig gegevens te extraheren uit gescande of gefotografeerde documenten. De API kan een grote verscheidenheid aan documenttypes herkennen, waaronder facturen, ontvangstbewijzen en contracten.

“We zijn verheugd om samen te werken met DNA Services B.V. en Fresh IT Services B.V. en onze OCR-technologie aan gebruikers van Uniconta en FreshERP te faciliteren”, zegt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa App B.V. “Deze samenwerking toont onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen slimmer te werken, niet harder.”

Schrijf je via onderstaand formulier in voor deelname aan deze (online) demonstratie. Per mail volgen te zijner tijd nadere instructief en een link voor deelname aan dit webinar. Graag tot ziens!

 

Recent hebben de softwarebedrijven DNA Services B.V., Fresh IT Services B.V. en Klippa App B.V. een nieuwe samenwerking gelanceerd om de functionaliteit voor hun klanten uit te breiden. Als onderdeel van deze samenwerking heeft Fresh IT Services de functionaliteit van haar ERP-software, FreshERP, verrijkt met een OCR-functie die door Klippa wordt geleverd via een implementatie van de Klippa DocHorizon API. Bovendien heeft DNA Services de OCR-software van Klippa geïntegreerd in de Uniconta ERP-software. Klanten kunnen hierdoor bijvoorbeeld automatisch binnenkomende inkoopfacturen verwerken (scan & herken). Inmiddels hebben de eerste klanten de functionaliteit afgenomen en blijkt er veel interesse te zijn vanuit de markt voor deze innovatie. Dinsdag 12 september om 13.30 uur organiseren Klippa en DNA een webinar om de functionaliteit te tonen. Klippa is wereldwijd actief in vele sectoren. De oplossingen voor documentbeheer, -verwerking, -classificatie en gegevensextractie helpen bedrijven van alle formaten over de hele wereld.

Afbeelding: preview van de integratie van Klippa in Uniconta ERP-software

Direct inschrijven voor het webinar