Persbericht: Nederlandse softwarebedrijven DNA Services, Fresh IT Services en Klippa kondigen samenwerking aan

  • Home
  • Persbericht: Nederlandse softwarebedrijven DNA Services, Fresh IT Services en Klippa kondigen samenwerking aan
Shape

Persbericht: Nederlandse softwarebedrijven DNA Services, Fresh IT Services en Klippa kondigen samenwerking aan

Klippa is wereldwijd actief in vele sectoren. De oplossingen voor documentbeheer,
-verwerking, -classificatie en gegevensextractie helpen bedrijven van alle formaten over de hele wereld.

De Klippa DocHorizon API van Klippa is een cloud-gebaseerde OCR-oplossing die machine learning-algoritmes gebruikt om nauwkeurig gegevens te extraheren uit gescande of gefotografeerde documenten. De API kan een grote verscheidenheid aan documenttypes herkennen, waaronder facturen, ontvangstbewijzen en contracten.

“We zijn verheugd om samen te werken met DNA Services B.V. en Fresh IT Services B.V. en onze OCR-technologie aan gebruikers van Uniconta en FreshERP te faciliteren”, zegt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa App B.V. “Deze samenwerking toont onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen slimmer te werken, niet harder.”

In de achterliggende periode is de integratie van de Klippa DocHorizon API met de Uniconta ERP-software gerealiseerd. De integratie met FreshERP is nagenoeg gereed en zal dit kwartaal definitief afgerond worden.

De Nederlandse softwarebedrijven DNA Services B.V., Fresh IT Services B.V. en Klippa App B.V. zijn trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen die de functionaliteit voor hun klanten zal verbeteren. Als onderdeel van deze samenwerking zal Fresh IT Services de functionaliteit van haar ERP-software, FreshERP, verrijken met een OCR-functie die door Klippa wordt geleverd via een implementatie van de Klippa DocHorizon API. Bovendien zal DNA Services de OCR-software van Klippa aanbieden aan haar Uniconta ERP-klanten.

“DNA groeit hard mede door het creëren van strategische partnerships en de realisatie van software-integraties .” aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services. “Een aantal jaren geleden hebben we de transitie ingezet richting de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Daarnaast bouwen we nog regelmatig klantspecifieke (web) applicaties al maken we zoveel mogelijk gebruik van bestaande platforms. Doordat we ons partner-ecosysteem uitbreiden kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden. Klippa integreert naadloos met FreshERP en Uniconta ERP-software, pakketten die wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!”

Afbeelding: preview van de integratie van Klippa in Uniconta ERP-software

DocHorizon

Afbeelding: schematische weergave van de DocHorizon API van Klippa

Over Klippa App B.V. 

Klippa App B.V. is een Nederlands softwarebedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor documentbeheer en gegevensextractie. Klippa is in 2015 opgericht en heeft als doel om omslachtige papierstromen en administratieve processen te digitaliseren en automatiseren. Met behulp van de moderne technologieën en OCR-functies van Klippa besparen organisaties tijd & geld en verbetert de compliance. Het team van Klippa bestaat uit 70+ specialisten, die samen ruim 1000 klanten in 35 landen bedienen vanuit kantoren in Groningen, Amsterdam, Hamburg, San Francisco en Brasov.
De OCR-technologie van Klippa maakt gebruik van machine learning-algoritmes om nauwkeurig gegevens te extraheren uit verschillende soorten documenten, waaronder facturen, bonnen en contracten.