Sterke groei: nieuwe klanten selecteren DNA voor IT-beheer, cybersecurity en cloudgebaseerde ERP-software

  • Home
  • Sterke groei: nieuwe klanten selecteren DNA voor IT-beheer, cybersecurity en cloudgebaseerde ERP-software
Shape

Sterke groei: nieuwe klanten selecteren DNA voor IT-beheer, cybersecurity en cloudgebaseerde ERP-software

DNA groeit sterk! Door autonome groei en vanwege enkele strategische overnames bedienen we nóg meer klanten. Met onze business unit Software & Development ondersteunen we bedrijven met de levering en implementatie van ERP-software. Ook ontwikkelen we klantspecifieke webapplicaties of interfaces. Onze developers hebben veel ervaring met API-integraties zodat koppelingen gerealiseerd kunnen worden binnen een bestaand applicatielandschap. Met onze business unit Beheer & Support ondersteunen we klanten met het beheer van netwerk- en serveromgevingen. Ook leveren wij support en faciliteren wij met DNA Cloud (online) werkplekbeheer. Onze servicedesk speelt een cruciale rol in de ondersteuning van onze klanten. Met name cybersecurity vormt, vanwege de actualiteit, een steeds belangrijker speerpunt binnen ons productaanbod. 

In de achterliggende periode hebben diverse toonaangevende organisaties de keuze gemaakt om met ons samen te werken. Op deze pagina tonen we een selectie van de logo’s van onze vele nieuwe klanten en partners. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn in uiteenlopende sectoren zoals: food, productie, AGF, groothandel, logistiek, agriculture en horticulture. Met ons productportfolio ondersteunen wij indrukwekkende bedrijven. In samenwerking met onze business partners garanderen wij onze klanten een solide IT-omgeving. Hiermee kunnen onze klantrelaties hun kernactiviteiten structureren en optimale resultaten boeken.

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA: 

“In het achterliggende jaar zien we opnieuw een sterke acceleratie qua orderintake en inmiddels is het nieuwe jaar veelbelovend van start gegaan! Tevens hebben we weer diverse nieuwe partnerships gesloten. Ook verwachten we binnenkort een nieuwe strategische overname door DNA te kunnen aankondigen. We zijn zeer tevreden over onze groeicurve en dankbaar voor het vertrouwen van zoveel nieuwe klanten! Onze sales forecast voor de komende maanden ziet er veelbelovend uit. Ondertussen blijven we werken aan de professionalisering van onze dienstverlening, investeren we in onze medewerkers en schalen wij onze organisatie op waar nodig.”