Op bezoek bij Bussing Brood: familiebedrijf met meer dan 120 jaar historie

  • Home
  • Op bezoek bij Bussing Brood: familiebedrijf met meer dan 120 jaar historie
Shape

Op bezoek bij Bussing Brood: familiebedrijf met meer dan 120 jaar historie

In oktober zijn Albert van Zijverden en Hans de Wit namens DNA Services op werkbezoek geweest bij Bakkerij Bussing. Dit familiebedrijf met ca. 85 medewerkers is al ruim 120 jaar actief en is bekend onder de naam Bussing Brood. Al in 1899 werd in Numansdorp de eerste Bussing bakkerij geopend door Aart Bussing. Al 4 generaties bakt het team van Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.

Norbert van Rooijen, Plant Manager bij Bussing, heeft ons een uitgebreide rondleiding gegeven in de bakkerij. Hierdoor hebben we een goede indruk gekregen van het productieproces en alle bijkomende facetten. Naast diverse eigen winkels levert Bussing Brood haar producten voornamelijk aan horeca groothandels. Vanuit een modern bedrijfspand in Numansdorp wordt er dagelijks brood gebakken voor klanten in heel Nederland en België.

DNA Services is sinds enkele jaren de IT-beheerder van Bussing. Recent is door het team van DNA een complete vernieuwing van de IT-infrastructuur uitgevoerd. Door ons werkbezoek zijn we nog beter op de hoogte van de business van onze klant. 

Bijgaande foto’s geven een impressie van ons bezoek aan Bussing Brood.
Bedankt voor de uitgebreide rondleiding!

 
Bloem