Thesis Holding en DNA Services tekenen vernieuwde samenwerkingsovereenkomst

  • Home
  • Thesis Holding en DNA Services tekenen vernieuwde samenwerkingsovereenkomst
Shape

Thesis Holding en DNA Services tekenen vernieuwde samenwerkingsovereenkomst

Op 29 maart hebben Thesis Holding en DNA Services een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. DNA levert al vele jaren uitgebreide dienstverlening op het gebied van automatisering aan de verschillende bedrijven, die deel uitmaken van de Thesis Holding.

De werkmaatschappijen binnen deze holding zijn: Van Iperen, Van Iperen International, EuroLiquids en Transterminal Dordrecht. Thesis is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de agrarische sector. De dienstverlening en het productportfolio van de verschillende bedrijven zijn erop gericht om telers te ondersteunen om met hun gewassen het hoogst mogelijke teeltniveau te behalen. Door haar ketenaanpak is Thesis uitgegroeid tot een toonaangevende internationale specialist en leverancier in de agrarische sector. 

DNA ondersteunt een tweetal bedrijven binnen Thesis op het gebied van de ontwikkeling en het onderhoud van ERP-software. Voor één bedrijf wordt het complete beheer van het netwerk en de servers uitgevoerd door DNA. Door de uitgebreide en jarenlange samenwerking heeft het team van DNA kennis opgebouwd van de verschillende bedrijfsprocessen. Hierdoor kan actief worden ingespeeld op de mogelijkheid om processen verder te automatiseren. Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot de ontwikkeling van een klantspecifieke applicatie op het gebied van niveaumeting van vloeibare meststoffen.