Persbericht: Nieuw partnerschap tussen LogisticDocuments.com en FreshERP

  • Home
  • Persbericht: Nieuw partnerschap tussen LogisticDocuments.com en FreshERP
Shape

Nieuw partnerschap tussen LogisticDocuments.com en FreshERP

Fresh IT Services en LogisticDocuments.com zijn onlangs een samenwerking gestart. Door middel van een API-integratie bieden deze Nederlandse softwarebedrijven huidige en potentiële klanten beter inzicht in de reis van hun containers. Klanten ontvangen, door gebruik te maken van deze integratie, updates zoals ETA (Estimated Time of Arrival), containerbewegingen binnen de haven en douane-inspecties, zowel binnen FreshERP als op het LogisticDocuments.com platform.

Vanaf nu kunnen gebruikers van FreshERP cruciale updates van containerreizen, inclusief ETA (Estimated Time of Arrival), vertragingen en geplande douane-inspecties, vinden in FreshERP, automatisch gevoed vanuit LogisticDocuments.com.

Daarnaast worden gebruikers met slechts één klik in FreshERP doorgestuurd naar de bijbehorende zending op het LogisticDocuments.com platform, waar ze meer inzicht krijgen in hun inkomende containerladingen. Samenwerking met supply chain-partners, zoals het delen van verschepingsgegevens die nodig zijn voor de douane-inklaring, en het uploaden van bijbehorende documenten, kan ook rechtstreeks op LogisticDocuments.com worden gedaan.

Samen streven Fresh IT Services en LogisticDocuments.com ernaar om het supply chain management van importeurs en exporteurs te verbeteren door relevante gegevens te leveren aan de gebruikers van hun software.

 “DNA groeit hard, mede door het creëren van strategische partnerships en de realisatie van software-integraties,” aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services. “Doordat we ons partner-ecosysteem uitbreiden kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden. LogisticDocuments.com integreert naadloos met FreshERP, een softwarepakket voor bedrijven die aardappelen, groenten- en fruit (AGF) verhandelen, verwerken of vervoeren. De FreshERP-software, die wij in 2022 hebben overgenomen, is een branche-oplossing die wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!”

Op de foto v.l.n.r. Gertrude de Rijk (Implementatie-consultant FreshERP), David van den Heuvel (Directeur LogisticDocuments.com) en Hans de Wit (Commercieel Directeur &
Co-Owner Fresh IT Services & DNA Services)

2024-04-19 13_51_00-Document1 - Word

Automatisch containers traceren: Details van de reis eenvoudig terug te vinden.

Altijd overzicht van je containervrachten. Beheer je aanvoerplanning efficiënter.

application-inbox

Geïntegreerde communicatietool zorgt voor significant minder belletjes en mailtjes.

application-document-status (002)

Gecentraliseerd documentbeheer per vracht, beschikbaar voor alle betrokken partijen.

Actiefoto LD_

Op de foto v.l.n.r. Gertrude de Rijk (Implementatie-consultant FreshERP), David van den Heuvel (Directeur LogisticDocuments.com) en Hans de Wit (Commercieel Directeur &
Co-Owner Fresh IT Services & DNA Services)

Over LogisticDocuments.com

LogisticDocuments.com is een onafhankelijk platform dat inzicht in de AGF supply chain geeft en effectieve samenwerking mogelijk maakt tussen exporteurs, importeurs en hun dienstverleners. Het platform wordt gebruikt door klanten in Nederland, Zuid-Afrika, Peru en de USA.

Het platform ondersteunt supply chain teams met functies zoals geautomatiseerde containertracking, flexibel op te zetten workflow checklists, notificaties (zodat je altijd weet welke vrachten je aandacht nodig hebben), en geïntegreerde documentbeheer- en conversatietools.

Over FreshERP

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, dat landelijk opereert. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productie-onderneming. Het team van DNA bestaat inmiddels uit 30 medewerkers. Dagelijks worden klanten ondersteund met het beheer van netwerk- en serveromgevingen en de transitie naar de cloud. Verder levert het bedrijf support en (online) werkplekbeheer (DNA Cloud). Met name security vormt een steeds groter speerpunt binnen het productaanbod.

DNA ontwikkelt en implementeert verschillende softwareoplossingen. In de achterliggende jaren heeft het bedrijf, vanuit een vernieuwde groeistrategie, diverse overnames gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de overname van een Uniconta-klantenportefeuille en de overname van FreshERP.

Fresh IT Services B.V. levert aan bedrijven in de groente- en fruitsector de branche-oplossing ‘FreshERP’. DNA bedient een groot aantal klanten in sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion.