Persbericht: Directieteam DNA Services B.V. breidt uit

  • Home
  • Persbericht: Directieteam DNA Services B.V. breidt uit
Shape

Persbericht: Directieteam DNA Services B.V. breidt uit

Het directieteam van DNA Services B.V. breidt uit. Hans de Wit is benoemd tot Commercieel Directeur en zal per januari verantwoordelijk zijn voor sales, marketing en strategisch partnermanagement. De Wit zal ook mede-eigenaar worden van DNA. De andere aandeelhouders zijn Albert van Zijverden en Niek de Rijk die, als medeoprichters van het bedrijf, actief zullen blijven.

Op de foto v.l.n.r. Niek de Rijk, Hans de Wit en Albert van Zijverden bij het officiële tekenmoment

DNA heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een IT-dienstverlener gericht op applicatieontwikkeling- en beheer voor uiteenlopende bedrijven. De klantenkring van DNA bestaat uit bedrijven binnen diverse segmenten zoals Transport, Food, AGF, Productie en Retail. Om de groei in de toekomst te kunnen continueren was de directie van DNA op zoek naar een persoon met aantoonbare saleservaring op het vlak van IT. De Wit heeft inmiddels 15 jaar saleservaring binnen diverse sectoren. Zo is hij vanaf de start in 2014 betrokken geweest bij het snelgroeiende softwarebedrijf Postex. In de jaren daarvoor is hij vanuit onderwijsautomatiseerder WIS betrokken geweest bij de marktintroductie van betaaloplossing WIS Collect. Deze ervaring met de verkoop van standaard oplossingen en dienstverlening voor nichemarkten sluit naadloos aan op de strategie van DNA.

“Met de komst van Hans zijn wij in staat om de groei van DNA binnen verschillende marktsegmenten concreet vorm te geven. Daarbij hoort ook de transitie van maatwerkontwikkeling naar het aanbieden van standaard softwareoplossingen. Met ons vernieuwde portfolio kunnen we veel bedrijven compleet ontzorgen. Commerciële slagkracht is cruciaal voor onze organisatie waardoor we ook toekomstgericht kunnen blijven groeien en ontwikkelen.”

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. Het team van DNA bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Het bedrijf ontwikkelt en beheert diverse softwareoplossingen. Aan AGF-bedrijven levert DNA het pakket: FreshERP. Voor MKB-bedrijven in andere sectoren levert DNA het Uniconta ERP-systeem. DNA heeft meerdere specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor Uniconta ERP zoals UniOrder (webshop), UniCRM en UniEDI (berichtenverkeer). Verder levert het bedrijf systeembeheer & consultancy met onder andere het DNA Cloud hostingconcept. DNA bedient inmiddels tientallen klanten in uiteenlopende sectoren zoals AGF, Food, Productie, Retail, Groothandel, Transport en Onderwijs. 

Op de foto v.l.n.r. Niek de Rijk, Hans de Wit en Albert van Zijverden