Op bezoek bij Transterminal Dordrecht (TTD); klant van het eerste uur

  • Home
  • Op bezoek bij Transterminal Dordrecht (TTD); klant van het eerste uur
Shape

Op bezoek bij Transterminal Dordrecht (TTD); klant van het eerste uur

Vorige week donderdag heeft Hans de Wit namens DNA Services een werkbezoek gebracht aan Transterminal Dordrecht. Joost Griep, Commercieel en Operationeel Manager bij TTD, heeft tijdens het bezoek veel informatie verstrekt over het ontstaan van de onderneming en de positie binnen de Thesis Holding.

Door de uitgebreide rondleiding hebben we een goede indruk gekregen van de veelzijdige business rondom de op- en overslag van bulk- en stukgoederen. TTD biedt haar relaties jarenlange ervaring, expertise en volledig geautomatiseerde processen voor de total supply chain. Van aankoop en ontwerp van zakken en pallets tot het mengen, verpakken en verladen van meststoffen. Er is door TTD fors geïnvesteerd in een efficiënte werkwijze mede door het automatiseren van haar processen. Zo zorgt het geautomatiseerde ERP-systeem onder andere voor een gedetailleerde voorraadadministratie en traceerbaarheid van goederen. Via op maat gemaakte interfaces kunnen de klanten van TTD alle informatie met betrekking tot hun goederen realtime volgen.

“TTD is klant van DNA Services vanaf het eerste uur en we werken al vele jaren op een constructieve manier samen. Hierdoor kennen de ontwikkelaars onze logistieke processen en uitdagingen door en door. Doordat wij onze kennis blijven inbrengen zijn wij in staat om onze software applicaties te blijven doorontwikkelen. Hierdoor kan TTD nog steeds opschalen qua business en bieden wij dienstverlening op maat aan onze relaties.”, aldus Joost Griep.

Bijgaande foto’s geven een impressie van ons bezoek aan TTD. Bedankt voor de rondleiding!

TTD 8