TSN Groen & DNA Services presenteren tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble

  • Home
  • TSN Groen & DNA Services presenteren tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble
Shape

TSN Groen & DNA Services presenteren tijdens innovatie- en transportevenement van Trimble

Trimble Transport & Logistics biedt innovatieve oplossingen voor veilig, kostenefficiënt en duurzaam transport. Op donderdag 9 juni organiseert Trimble opnieuw een evenement dat in het teken staat van Innovatie & Technologie in Transportmanagement. Het ITT-event is elk jaar ‘the place to be’ als het om transport en logistiek gaat!

Andries Vlot, Algemeen directeur van TSN Groen uit Houten en Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services, zijn uitgenodigd om een presentatie te verzorgen. Tijdens het plenaire programma delen zij een praktijkvoorbeeld van innovatie in duurzaam transport. Specifiek zullen zij ingaan op elektrificatie van dieselvoertuigen en reducering van de actieradius-beperking. Ook komt aan bod hoe IT het fundament van toekomstvaste business vormt. DNA Services is als partner betrokken bij dit evenement en ook met een stand aanwezig op de informatiemarkt.

Graag tot ziens op donderdag 9 juni in Expo Houten!

  • Inspirerende presentaties: Boeiende praktijkverhalen met kopstukken uit de transportwereld. Alles in goede banen geleid door Walther Ploos van Amstel, dagvoorzitter van dienst.

  • Gezellig samenzijn: Op het ITT-event krijg je ruim de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met sectorgenoten en te genieten van een hapje en een drankje. 

Bekijk hieronder de video met een terugblik op een eerdere editie van het ITT-event.
Ook tonen wij een video over TSN Groen uit Houten. TSN Groen is door de vakjury verkozen als ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland’ 2021. 

Over TSN Groen

TSN Groen is een van de meest vooruitstrevende dienstverleners op het gebied van logistiek voor webshops en detailhandel. Specialisme van het bedrijf is de volledige logistieke afhandeling van grote consumenten goederen. Onderscheidend kenmerk van TSN Groen is het duurzame karakter van het bedrijf. Zo wordt onder andere volledig ingezet op een elektrisch wagenpark en zijn de kantoren duurzaam ingericht. Vanuit distributiecentra in Houten, Bleiswijk, Drachten en Rijen bedient het bedrijf klanten door heel Nederland, België en Luxemburg. Het service pakket van de TSN Groen is er op gericht om de goederen aan te kunnen bieden op iedere moment dat de consument dit wenst. Zo zijn er services als, Same day delivery, Before work delivery, Next day delivery, After work delivery. Maar ook Time frame delivery, Weekend service en zelfs VIP service waarbij de consument zelf het exacte tijdstip van levering bepaalt.