Partners Reverse IT & DNA Services exposeren in maart tijdens Supply Chain Innovations congres in Antwerpen

  • Home
  • Partners Reverse IT & DNA Services exposeren in maart tijdens Supply Chain Innovations congres in Antwerpen
Shape

Partners Reverse IT & DNA Services exposeren tijdens Supply Chain Innovations congres in Antwerpen

Op donderdag 16 maart ’23 vindt in Antwerpen de jaarlijkse editie plaats van Supply Chain Innovations. Hét event voor supply chain managers, logistiek managers, ICT’ers, operations managers, CEO’s, warehouse managers. Kortom, iedereen die begaan is met het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen mag niet ontbreken op deze dag!

Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. Het bedrijf is specialist op dit gebied en faciliteert haar klanten in advies, levering, implementatie, beheer en reparatie services. DNA levert aan haar klanten ERP-software, waaronder Uniconta en FreshERP, en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke webapplicaties.

In de achterliggende jaren heeft DNA diverse scanapplicaties ontwikkeld waarmee klanten in logistieke processen en warehouses gedigitaliseerd zijn. Door dit partnership kunnen DNA Services en Reverse IT klanten de combinatie bieden van zowel scanning-hardware alsook de bijpassende software applicaties.

Om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen is er is een nieuw concept samengesteld. Hierin is een seminarprogramma opgesteld met een groot aanbod van wisselende sprekers om u kennis up to date te houden. Bekijk op deze pagina het complete programma van het Supply Chain Innovations congres. 

De experts Ries Modderkolk en Wouter Turpijn van Reverse IT worden op 16 maart ondervraagd tijdens één van de kennissessies. Ze gaan de uitdaging aan kritische antwoorden te geven op de vragen van de toekomst. Bent u benieuwd naar de mogelijke onderwerpen tijdens deze sessies? U kunt dit interview bijwonen op 16 maart.

Ook is er een nieuw innovatief netwerkplatform opgezet waardoor gasten, sprekers en standhouders op elk moment kunnen netwerken via het ontwikkelde ‘Dating systeem’. Plan een afspraak met één van onze experts. Krijg meer inzichten in de huidige situatie en ga het gesprek aan over oplossingen die toekomstgericht een belangrijk onderdeel kunnen worden binnen uw organisatie.

Na registratie als bezoeker heeft u de mogelijkheid om afspraken te boeken met één van onze experts. Wanneer u een aanvraag doet voor een afspraak zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u nog geen planning of maakt u liever geen vaste afspraak? Bezoek team Reverse IT & team DNA Services dan op stand 50 waar we u altijd hartelijk zullen ontvangen. Graag tot ziens!

Over Reverse IT & DNA Services

Reverse IT is gespecialiseerd in Mobile Devices, zoals Barcode apparatuur (scanners), Smart Devices, Label Printing en Mobile Computing (Ruggedised Tablet computers en Vehicle Terminals). Al meer dan 12,5 jaar leiden de oplossingen van Reverse IT tot meer efficiency, productiviteitsverhoging en kostenbesparing. Reverse IT ondersteunt organisaties bovendien met Mobile Device Management, waarmee men beheer, onderhoud & incidenten kan borgen wat zorgt voor continuïteit van de processen. Reverse IT werkt intensief samen met vooraanstaande ISV’s, ICT integrators en branchespecialisten.

Klanten hebben vaak specifieke wensen voor de ontwikkeling van scanning-software. Reverse IT, als specialist op het gebied van Mobile Managed Services en als hardware leverancier, heeft in DNA Services een partner gevonden, die klantspecifieke webapplicaties zoals scan-apps ontwikkelt.