Computable Magazine publiceert over 30 jaar historie en de transformatie van DNA Services

  • Home
  • Computable Magazine publiceert over 30 jaar historie en de transformatie van DNA Services
Shape

Computable publiceert reportage over 30 jaar historie Ên de transformatie van DNA Services

In de serie ‘Pareltjes’ in het Computable Magazine Ên online is een uitvoerige bedrijfsreportage verschenen over DNA Services B.V. & Fresh IT Services B.V. In deze serie worden door de redactie van Computable bedrijven geportretteerd die een opvallende rol spelen in de Nederlandse ict-wereld.

Lees hieronder het sterk inhoudelijke artikel, geschreven door journalist Rik Sanders, onder de titel: ‘𝘋𝘕𝘈 𝘚đ˜Ļđ˜ŗ𝘷đ˜Ē𝘤đ˜Ļ𝘴: 𝘝đ˜ĸđ˜¯ đ˜Ēđ˜ĩ-đ˜ĸ𝘧đ˜Ĩđ˜Ļ𝘭đ˜Ēđ˜¯đ˜¨ đ˜¯đ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ đ˜ĩ𝘰đ˜ĩđ˜ĸđ˜ĸ𝘭đ˜ĸđ˜ĸđ˜¯đ˜Ŗđ˜Ēđ˜Ļđ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ 𝘮đ˜Ŧđ˜Ŗ’. Bedankt voor de samenvatting van dertig jaar historie in vier kleurrijke pagina’s!

In 1994 gestart als verzelfstandigde it-afdeling van vleesproducent Bakker-Lekkerkerk is DNA Services al jaren een stille kracht in een aantal sectoren, zoals de voedselindustrie, de agf-branche, het transportwezen en de (groot)handel. Het DNA van het bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht is wel aan het veranderen. In plaats van 100 procent maatwerksoftware biedt DNA Services sinds een paar jaar twee enterprise resource software (erp)-smaken: Uniconta en FreshERP.

Klik op de afbeelding hieronder of hiernaast om het volledige artikel te kunnen lezen.