Podcast ‘Passie in de verswereld’: Frans van Erkel in gesprek met Hans de Wit over DNA Services

  • Home
  • Podcast ‘Passie in de verswereld’: Frans van Erkel in gesprek met Hans de Wit over DNA Services
Shape

Podcast 'Passie in de verswereld': Frans van Erkel in gesprek met Hans de Wit over DNA Services

Recent heeft Frans Van Erkel in zijn studio in Schoonhoven wat vragen gesteld aan Hans de Wit in een mooi inhoudelijk gesprek. Het resultaat publiceren we in een nieuwe aflevering van de podcast: ‘Passie in de verswereld’.

In deze aflevering meer over: de geschiedenis en het ontstaan van het DNA Services B.V., de beveiliging van systemen bij versondernemers, inbraak, bedrijfsbrand, cyberaanvallen (hackers), software, foute mails (phishing), back-ups…het komt allemaal voorbij in deze podcast. Een informatieve, inspirerende podcast; veel luisterplezier!

Nog dagelijks bouwen we verder aan het unieke ‘DNA’ van ons bedrijf waarbij de klanten en hun business centraal staan!

Over DNA Services

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, dat landelijk opereert. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productie-onderneming. De naam DNA is een verwijzing naar de beginletters van de voornamen van de oprichters: Dick, Niek en Albert. De drie oprichters van DNA vormden voorheen de IT-afdeling van vleesproducent Bakker Lekkerkerk (later overgenomen door het Britse Perkins Foods Plc.).

Het team van DNA bestaat inmiddels uit 30 medewerkers. Dagelijks worden klanten ondersteund met het beheer van netwerk- en serveromgevingen en de transitie naar de cloud. Verder levert het bedrijf support en (online) werkplekbeheer (DNA Cloud). Met name security vormt een steeds groter speerpunt binnen het productaanbod.
DNA ontwikkelt en implementeert verschillende softwareoplossingen. In de achterliggende jaren heeft het bedrijf, vanuit een vernieuwde groeistrategie, diverse overnames gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de overname van een Uniconta-klantenportefeuille en de overname van FreshERP

Aan bedrijven in de groente- en fruitsector wordt ‘FreshERP’ geleverd. Bij MKB-bedrijven in andere sectoren wordt het ERP-pakket ‘Uniconta’ geïmplementeerd. DNA heeft meerdere specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor Uniconta ERP zoals Uni-Order (webshop), Uni-Scan & Herken (OCR) en Uni-EDI (berichtenverkeer).

Het bedrijf werkt nauw samen met diverse business partners zoals: Microsoft, Uniserver, ESET, Fortinet, Uniconta Nederland, Klippa, Reverse IT, OutSmart, Progent en anderen.