DNA migreert software applicatie(s) Prins Transport naar netwerkomgeving Müller Fresh Food Logistics

  • Home
  • DNA migreert software applicatie(s) Prins Transport naar netwerkomgeving Müller Fresh Food Logistics
Shape

DNA migreert software applicatie(s) Prins Transport naar netwerkomgeving Müller Fresh Food Logistics

Vanaf begin 2018 hebben de twee familiebedrijven Prins Transport en Müller Fresh Food Logistics de krachten met elkaar gebundeld. Het motto van dit logistieke concern binnen de foodsector is: Fresh food is our Drive!

In de achterliggende weken heeft het team van DNA Services B.V. de software applicatie PTS gemigreerd naar het Müller-netwerk. PTS staat voor ‘Prins Transport Systeem’. Deze applicatie, ontwikkeld door DNA, verzorgt de globale planning van orders en de facturatie daarvan naar klanten.
In de aankomende periode zal ook software applicatie POS gemigreerd worden.
POS staat voor ‘Prins Op- en Overslag Systeem’. Deze applicatie, die ook ontwikkeld is door DNA, verzorgt de werkzaamheden die betrekking hebben op inslag en uitslag van goederen en geeft inzicht in voorraden en mutaties.
Binnen het project zijn de applicaties van DNA omgezet van een Linux server naar een Windows server waarmee de oude Linux server uitgefaseerd kon worden.

Bob Visser, Logistiek Applicatiemanager bij Müller Fresh Food Logistics:
“De migratie is soepel verlopen en in het weekend uitgevoerd. De permanente beschikbaarheid van onze software applicaties is van cruciaal belang voor onze logistieke dienstverlening. We zijn blij dat DNA Services als solide IT-partner betrokken is bij dit project.”