SRS Personeel stapt over naar DNA Services voor compleet IT-beheer

  • Home
  • SRS Personeel stapt over naar DNA Services voor compleet IT-beheer
Shape

SRS Personeel stapt over naar DNA Services voor compleet
IT-beheer

Eind september hebben we, na uitvoering van een security scan in eerder stadium, de opdracht ontvangen voor het complete IT-beheer van SRS Personeel uit Krimpen a/d IJssel.

De overstap naar DNA Services is gemaakt om volop in te kunnen zetten op de transitie naar de cloud, bewustwording rondom cybersecurity én maximale ontzorging op het vlak van IT. Tijdens een marktverkenning heeft SRS meerdere leveranciers met elkaar vergeleken en is de keuze gemaakt om met DNA Services te gaan samenwerken.

Jan Willem Verlek, Algemeen directeur SRS Personeel, licht toe:

“SRS Personeel was op zoek naar een nieuwe ICT-partner die ons kan helpen bij systeem- & netwerkbeheer, cyber security, cloud, connectiviteit en werkplekken. Juist cyber security hebben wij hoog op de agenda staan en daarvoor zochten wij een partner. Eigenlijk waren we op zoek naar één aanspreekpunt voor alle ICT-vraagstukken. DNA Services kenden wij vanuit het verleden en is onze nieuwe ICT-partner geworden die alles voor ons uit handen neemt. Wij zien uit naar een constructieve samenwerking!”

Op de foto v.l.n.r. Hans de Wit (Commercieel Directeur DNA Services) en Jan Willem Verlek (Algemeen directeur SRS Personeel)

Over SRS Personeel

SRS Personeel is een uitzendorganisatie- en arbeidsbemiddelingsbureau en heeft ongeveer 850 medewerkers aan het werk in sectoren als: Groenvoorziening, Bouw, Productie, Food en Logistiek.

SRS Personeel BV is dé partner voor MKB- en grootbedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijk) personeel. Als uitzendbureau is SRS elke dag bezig met het uitzenden van Oost-Europese en Nederlandse arbeiders voor praktisch en vaktechnisch werk. Onze opdrachtgevers zijn actief in de sectoren voeding, groen, bouw, productie en logistiek.

SRS Bemiddeling & Diensten BV is de oplossing voor opdrachtgevers in de bouw die op zoek zijn naar goede ZZP’ers. SRS Bemiddeling & Diensten BV heeft een grote pool met ZZP’ers die hun vak verstaan en werkt volledig afgestemd op de Wet DBA. Zaken doen met SRS Bemiddeling & Diensten BV staat gelijk aan veilig en zonder zorgen kunnen werken.