DNA Services met partner Uniserver op werkbezoek bij datacenter van Equinix in Amsterdam

  • Home
  • DNA Services met partner Uniserver op werkbezoek bij datacenter van Equinix in Amsterdam
Shape

DNA Services met partner Uniserver op werkbezoek bij datacenter van Equinix in Amsterdam

Recent heeft een delegatie van DNA Services, samen met partner Uniserver, een werkbezoek gebracht aan een datacenter van Equinix in Amsterdam. Een deel van het Beheer & Support team is ontvangen in het AM5-datacenter in Amsterdam en heeft hier een uitgebreide presentatie en rondleiding gehad.

Onder begeleiding van Uniserver konden we daadwerkelijk de server racks zien waar de data van onze klanten gehost wordt. Het was indrukwekkend om de kracht van de aanwezige generatoren te vernemen. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor duurzaamheid in de datacenters van Equinix. De restwarmte van Equinix levert bijvoorbeeld warmte voor de buurt en het afgekoelde water fungeert als koeling voor het datacenter.

Door dit werkbezoek kunnen we onze klanten nog beter informeren over de schaalbaarheid van de cloud, het belang van dataopslag, security en back-up. Door de redundantie van het datacenter blijft de continuïteit van de business van onze klanten gegarandeerd. De sterke veiligheidsmaatregelen dragen bij aan een hoge betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Na afloop hebben we met onze partner Uniserver bijgepraat over actuele ontwikkelingen zodat we elkaar optimaal kunnen versterken.

Alfons Zeinstra,  Account Manager bij Uniserver, over de samenwerking met DNA Services:

“Wij bieden als cloudserviceprovider onze partners schaalbare diensten aan. Wij ontwikkelen, beheren en vernieuwen deze diensten – zoals computercapaciteit en werkplekken – die partners flexibel op maandbasis kunnen afnemen en inzetten om de IT-behoeften van hun klanten op maat in te vullen. Deze diensten kunnen we direct inzetten, wat resulteert in een korte oplevertijd voor een IT-project. DNA Services is een Uniserver-partner die een snelle groei doormaakt en tegelijkertijd ook een software divisie heeft. Omdat Uniserver zijn diensten snel en flexibel kan aanbieden, kunnen we ervoor zorgen dat DNA Services zich kan richten op hun eigen klanten en door kan blijven groeien.”

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner bij DNA Services, over de samenwerking met Uniserver:

“Wij investeren in duurzame relaties zowel met onze klanten als onze business partners. Door ons robuuste partner-ecosysteem kunnen we onze business blijven opschalen en de nieuwste IT-infrastructuur en technieken faciliteren. De samenwerking met Uniserver verloopt al jaren zeer constructief en we vullen elkaar naadloos aan. Het helpt daarbij dat we als partners een gezamenlijke groeiambitie hebben en voorstander zijn van ketenintegraties. De samenwerking met datacenter-leverancier Equinix is daar een mooi voorbeeld van!”
Over Uniserver

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT binnen handbereik. Van infrastructure, workspace en multicloud-diensten tot Sales & Marketing
ondersteuning. Uniserver heeft een rijke geschiedenis als voorloper in Nederland op het gebied van IT. In 2000 begon het bedrijf met het hosten van websites en inmiddels is het
doorgegroeid tot dé clouddistributeur in Nederland. Elk jaar realiseert het bedrijf groei in samenwerking met diverse partners. Het bedrijf heeft zo’n tweehonderd medewerkers in dienst die gezamenlijk duizenden klanten bedienen.