Sterke groei: nieuwe klanten kiezen voor DNA

  • Home
  • Sterke groei: nieuwe klanten kiezen voor DNA
Shape

Sterke groei: nieuwe klanten kiezen voor DNA

DNA Services B.V. groeit sterk! Steeds meer organisaties kiezen voor de IT-dienstverlening van DNA. Met onze business unit Software & Development ondersteunen we bedrijven met de levering en implementatie van ERP-software. Ook ontwikkelen we klantspecifieke webapplicaties of interfaces. Onze developers hebben veel ervaring met API-integraties zodat koppelingen gerealiseerd kunnen worden binnen een bestaand IT-landschap. Met onze business unit Beheer & Support ondersteunen we klanten met het beheer van netwerk- en serveromgevingen. Ook leveren wij support en faciliteren wij met DNA Cloud (online) werkplekbeheer. Onze servicedesk speelt daarbij een cruciale rol in de ondersteuning van onze klanten. Met name security vormt, gegeven de actualiteit, een steeds belangrijker speerpunt binnen ons productaanbod. 

In de achterliggende weken hebben diverse organisaties de keuze gemaakt om met ons samen te werken. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn in uiteenlopende sectoren zoals: food, productie, AGF, groothandel, verkoop, logistiek, onderwijs, agriculture en horticulture. Met ons productportfolio ondersteunen wij toonaangevende bedrijven en garanderen wij een solide IT-omgeving. Hiermee kunnen onze klanten hun kernactiviteiten structureren en optimale resultaten boeken.

Hans de Wit, Commercieel Directeur: 

“Vorig jaar heeft het team van DNA Services een prachtig resultaat neergezet. Over de eerste maanden van 2021 zien we een sterke acceleratie qua order intake. We zijn zeer tevreden over onze groeicurve en dankbaar voor het vertrouwen van zoveel nieuwe klanten! Onze sales forecast voor de komende maanden ziet er tevens veelbelovend uit. Ondertussen blijven we werken aan de professionalisering van onze dienstverlening en schalen wij onze organisatie op waar nodig.”