DNA Services genomineerd voor Computable Awards 2023 in de categorie Cyber Resilience

  • Home
  • DNA Services genomineerd voor Computable Awards 2023 in de categorie Cyber Resilience
Shape

DNA Services genomineerd voor Computable Awards 2023 in de categorie 'Cyber Resilience'!

Het stemproces voor de Computable Awards 2023 is  geopend en DNA Services is genomineerd! 

DNA Services biedt het Vulnerability Management Platform aan. Het platform helpt een ‘menselijke firewall’ op te zetten door werknemers de eerste verdedigingslinie te laten zijn als het gaat om cyberaanvallen. Het vergroot dus het bewustzijn van organisaties ten aanzien van ransomware. DNA Services ondersteunt klanten concreet in het beperken van risico’s zowel voor de organisatie als voor medewerkers. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2023 reden om DNA Services te nomineren in de categorie Cyber Resilience.

Een overgrote meerderheid van de inbreuken op gegevens komt voort uit phishing e-mails. Zolang de juiste cyberbeveiligingsmaatregelen niet zijn getroffen en het personeel niet getraind wordt in het herkennen van de tekenen van een aanvalspoging, loopt elke organisatie het risico op grote financiële en reputatieschade.

Om klanten te ondersteunen bied DNA Services een geheel verzorgde phishing-simulatie clouddienst aan zonder bedrijfsrisico. Het stuurt een gepersonaliseerde phishing mail die niet te onderscheiden is van een echte mail. Nadat de test verstuurd is, zullen de resultaten direct in het dashboard gepubliceerd worden. Op die manier kunnen klanten zien hoe veilig hun personeel werkt. 

Klanten van DNA Services krijgen de tools die ze nodig hebben om hun infrastructuur proactief te scannen op kwetsbaarheden en een sterke verdedigingslinie te creëren tegen alle kwaadaardige activiteiten. DNA Services biedt verder uitgebreide training, beheerde diensten en controles aan in om het cyberbeveiligingsprofiel van een organisatie verder te verbeteren.

Een onafhankelijke vakjury heeft voor elke award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over de aangedragen voordracht wel. 

Na ruim twee weken van aankondigingen kunnen lezers en bezoekers van Computable.nl vanaf 3 juli hun stem uitbrengen op de genomineerden van de Computable Awards 2023. Stemmen kan tot en met donderdag 5 oktober. Op 30 oktober maakt de jury tijdens de achttiende verjaardag van de Computable Awards de winnaars bekend. Computable ontving in totaal 548 aanmeldingen, 160 daarvan zijn omgezet in een nominatie.