Uniconta ERP-software release versie 91: diverse nieuwe functionaliteiten en innovaties beschikbaar

  • Home
  • Uniconta ERP-software release versie 91: diverse nieuwe functionaliteiten en innovaties beschikbaar
Shape

Uniconta ERP-software release versie 91: diverse nieuwe functionaliteiten en innovaties beschikbaar!

Versie 91 van Uniconta ERP-software is in september succesvol gelanceerd! Deze software release bevat weer diverse nieuwe innovaties en functionaliteiten. Bijvoorbeeld de integratie van ‘Microsoft Graph’, een nieuw en veilig systeem voor het verzenden van e-mails vanuit Microsoft 365. Dit betekent onder andere dat je kunt instellen welke applicaties toegang hebben om e-mails te versturen vanuit je eigen Microsoft-account.
Uniconta is geregistreerd bij Microsoft als één van de systemen die je kunt kiezen om
toestemming te geven voor het verzenden van e-mails. Bekijk hieronder de releasenotes om gedetailleerd de wijzigingen te vernemen die in versie 91 zijn doorgevoerd. 

DNA Services is in Nederland inmiddels uitgegroeid tot de grootste reseller van deze cloudsoftware. In samenwerking met onze business partner Uniconta Nederland publiceren wij hieronder de release notes!

Uniconta is een volledig op de cloud toegesneden ERP-platform met modules voor bedrijfsprocessen als de boekhouding, het klantrelatiebeheer, de projectenadministratie, de productie en de logistiek, inclusief een rapportgenerator en een business intelligence dashboard. Uniconta is een flexibele, multi-tenant-omgeving, gebaseerd op Microsoft-technologie (waaronder C-Sharp, Visual Studio en .Net) waarbij via REST API-koppelingen met webshops en andere cloudoplossingen mogelijk zijn.

Enkele kenmerken van het Uniconta ERP-systeem:

  • Cloudgebaseerde software
  • Zowel desktop, tablet als mobiele interface
  • Gebruikersvriendelijk en eenvoudig
  • Open architectuur dus veel mogelijk met API-koppelingen
  • DNA kan ook klantspecifieke zaken aanbieden additioneel (B2B-bestelportal UniOrder)
  • Klantspecifieke velden eenvoudig aan te maken
  • Veelgebruikte filters / rapportages mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden van Uniconta ERP-software? Plan een afspraak met ons in zodat wij een demo kunnen verzorgen en klantreferenties kunnen laten zien.