DNA bedrijfsuitje zeer geslaagd: met de bus naar Deltapark Neeltje Jans in Zeeland

  • Home
  • DNA bedrijfsuitje zeer geslaagd: met de bus naar Deltapark Neeltje Jans in Zeeland
Shape

Zeer geslaagd DNA bedrijfsuitje: met de bus naar Deltapark Neeltje Jans in Zeeland

Vrijdag 14 mei hebben we een zeer geslaagd DNA bedrijfsuitje gehad. Om 10.00 uur vertrok de bus vanuit Hendrik-Ido-Ambacht. Met een groep van zo’n 50 personen ging de reis naar Zeeland met als bestemming Deltapark Neeltje Jans. Hier bezochten we de Delta Experience waarbij de impact van de watersnoodramp 1953 in 3D-animatie te zien was. Na de lunch maakten we, met prachtig weer, een rondvaart over de Oosterschelde. Vervolgens gingen we onder begeleiding van een gids naar de stormvloedkering waar we ook binnen konden kijken. Na afloop van de rondleiding konden we op eigen gelegenheid het park bezichtigen. We sloten de dag af met een heerlijk diner in het restaurant. 

Diverse jubilea gevierd
Tijdens het DNA bedrijfsuitje hebben we uitgebreid aandacht kunnen besteden aan diverse werkjubilea. De collega’s: Niels Kooiman, Cees Tulp en Ruud van der Spoel zijn 12,5 jaar in dienst bij DNA. Dirk-Willem Huisman is de eerste medewerker van DNA en tijdens ons bedrijfsuitje vierden we zijn 25-jarig dienstverband. Dit zijn prachtige mijlpalen waar we graag met elkaar bij stilstaan. Dank voor jullie inzet en loyaliteit in de achterliggende jaren!

We kijken terug op een mooie dag waarbij we als DNA Family in ontspannen setting bij elkaar konden zijn. De DNA bedrijfscultuur staat als een huis: met elkaar vieren we onze successen en doen we aan teambuilding!