Farmel neemt nieuw ERP-systeem in gebruik

  • Home
  • Farmel neemt nieuw ERP-systeem in gebruik
Shape

Farmel neemt nieuw ERP-systeem in gebruik

Per 1 maart heeft Farmel de overgang gemaakt naar een nieuw ERP-systeem in samenwerking met Dycotrade en DNA Services. 

Alle afdelingen binnen Farmel maken nu gebruik van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen efficiënter en inzichtelijker wordt. Hiermee is een strategische stap gezet om Farmel verder te versterken en klaar te maken voor de toekomst.

“Twee jaar hebben we gewerkt om het systeem goed in te richten en aan te sluiten op de bedrijfsprocessen van Farmel. Dit was een hele klus die werd uitgevoerd in samenwerking met Dycotrade en DNA Services. Om de livegang te vieren in deze bijzondere periode hebben we samen alle medewerkers van Farmel verrast met wat lekkers door de brievenbus”, aldus commercieel directeur Aris van Ommeren.

ERP-systeem
Het ERP-systeem van Farmel verbindt alle ondersteunende bedrijfsprocessen met elkaar. Zo zijn de administratieve processen geautomatiseerd waardoor er nog meer focus is op de klanten en de groei-ambities kunnen worden gerealiseerd.

Agility en solution driven
De hele organisatie heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de succesvolle implementatie van het systeem. Algemeen directeur Jetze Kempenaar is dan ook trots op het team en zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met de betrokken IT-partners.

“In ons strategisch plan is bepaald dat Farmel staat voor agility (wendbaarheid) en solution driven (oplossingsgerichtheid). De livegang in de afgelopen weken is daar een perfect voorbeeld van. Iedereen laat zien zich te kunnen en willen aanpassen aan het nieuwe systeem”, aldus Jetze Kempenaar.