DNA bedrijfsuitje zeer geslaagd: met de bus naar het Openluchtmuseum in Arnhem

  • Home
  • DNA bedrijfsuitje zeer geslaagd: met de bus naar het Openluchtmuseum in Arnhem
Shape

Zeer geslaagd DNA bedrijfsuitje: met de bus naar het Openluchtmuseum in Arnhem

Vrijdag 24 mei hebben we een zeer geslaagd DNA bedrijfsuitje gehad. Om 09.00 uur vertrok de bus vanuit Hendrik-Ido-Ambacht. Met een groep van zo’n 40 personen ging de reis naar Arnhem met als bestemming het Openluchtmuseum. Hier werden verschillende groepsactiviteiten georganiseerd zoals handboogschieten en beugelen. Beugelen is een oud spel en lijkt een beetje op croquet, maar dan met een bal die wel vijf kilo kan wegen. Die bal moet met een houten schep, een sleger, door de ring in de grond worden gespeeld. Tevens zijn er rondleidingen gegeven door een gids waarbij we terug in de tijd gingen… Na de lunch konden we op eigen gelegenheid het park bezichtigen. We sloten de dag af met een borrel en aansluitend een heerlijk diner in het Canon restaurant. 

Diverse jubilea gevierd
Tijdens het DNA bedrijfsuitje hebben we uitgebreid aandacht kunnen besteden aan diverse werkjubilea. De collega’s Christian Kooiman en Maarten van Werkhoven zijn 12,5 jaar in dienst bij DNA. Dirk-Willem Huisman en Niek de Rijk hebben tijdens het diner een speech gegeven en diverse anekdotes aangehaald. Dit zijn prachtige mijlpalen waar we graag met elkaar bij stilstaan. Dank voor jullie inzet en loyaliteit in de achterliggende jaren!

We kijken terug op een mooie dag waarbij we als DNA Family in ontspannen setting bij elkaar konden zijn. De DNA bedrijfscultuur staat als een huis: met elkaar vieren we onze successen en doen we aan teambuilding!