De Knegt & Leeflang selecteert DNA Services voor de implementatie van Uniconta ERP-software

  • Home
  • De Knegt & Leeflang selecteert DNA Services voor de implementatie van Uniconta ERP-software
Shape

De Knegt & Leeflang selecteert DNA Services voor de implementatie van Uniconta ERP-software

De Goudse specialist in waarderingsgeschenken, De Knegt & Leeflang B.V., heeft opdracht verstrekt aan DNA Services voor de implementatie van nieuwe software.
Na een marktverkenning is gekozen voor het Uniconta ERP-systeem. Deze cloudgebaseerde software zal het huidige maatwerkpakket vervangen en ook gekoppeld worden met boekhoudprogramma Exact Online.

De implementatie zal gefaseerd worden uitgevoerd. Naast de standaard ERP-functionaliteit zal DNA enkele specifieke schermen ontwikkelen binnen Uniconta. Dit betreft bijvoorbeeld enkele calculatieschermen waarvoor een plug-in ontwikkelt wordt. Daarnaast worden een aantal belangrijke processtappen zoals aanvraag, offerte, verkooporder en facturatie vanuit de huidige werkwijze op maat geïmplementeerd binnen Uniconta.

Pleun de Wit, Ondernemer bij De Knegt & Leeflang B.V., licht toe:

“Ons bedrijf groeit hard en we zetten vol in op professionalisering van onze organisatie. Daar hoort een goed fundament qua IT-landschap bij. Wat ons aanspreekt in DNA Services is de bereidheid te investeren in branche gerelateerde wensen. DNA ontwikkelt voor ons een specifieke calculator plug-in die naadloos integreert met Uniconta. Daarnaast kunnen we met behulp van dit nieuwe systeem sturen op management informatie door middel van
dashboards. Voor ons is een solide IT-partner cruciaal bij de verdere groei van onze business.”
Over De Knegt & Leeflang 

De Knegt & Leeflang B.V. is specialist in waarderingsgeschenken. Het bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in Gouda waar het beschikt over een exclusieve en inspirerende showroom. Zorg, aandacht, creativiteit en kwaliteit zijn kernwoorden waar de Knegt & Leeflang voor staat. Op het vakgebied kerstpakketten, relatiegeschenken en keuzecadeaus levert het bedrijf haar dienstverlening inmiddels aan toonaangevende bedrijven. Met een team van ongeveer twintig medewerkers bedient de snelgroeiende Goudse onderneming talloze referenties. De klantenkring omvat uiteenlopende organisaties zoals: bouwondernemingen, zorginstellingen, retail ketens, facilitair dienstverleners, uitzendorganisaties en diverse andere bedrijven.