Uniconta verdubbelt winst en levert recordresultaten in 2023

  • Home
  • Uniconta verdubbelt winst en levert recordresultaten in 2023
Shape

Uniconta verdubbelt winst en levert recordresultaten in 2023

Evenzo werd de groei bij Uniconta A/S bereikt door bedrijven stabiele en concurrerende prijzen te bieden. In 2023 bracht Uniconta A/S twee grote upgrades uit voor Uniconta. Deze updates zijn geïmplementeerd zonder de prijzen voor klanten te verhogen.

In 2023 merkte Uniconta A/S ook op dat de intern ontwikkelde industriespecifieke oplossing gericht op accountants aan momentum won. Veel accountants, waaronder grote accountantskantoren, kozen ervoor om goed gevestigde ERP-platforms te vervangen door de Uniconta-oplossing, die dient als hun ERP-platform en projectmanagementsysteem.

De sterke groei in 2023 en de voorgaande jaren leidde ertoe dat Uniconta A/S in 2023 een Deense Gazelle-award won als het snelst groeiende bedrijf in de Hoofdstadregio.

Uniconta verwacht in 2024 een voortzetting van de aanzienlijke vooruitgang in zowel groei als winst.

 

Uniconta A/S zet zijn sterke groei van de afgelopen jaren voort. In 2023 was er een groei van 40%, twee grote upgrades, en de hoogste winst sinds CEO Erik Damgaard Uniconta A/S oprichtte.

MKB ondernemingen sluiten zich steeds meer aan bij het uitgebreide en cloud-gebaseerde ERP-systeem Uniconta. Met een groei van 40% bereikte Uniconta A/S in 2023 een omzet van net iets meer dan 7,65 miljoen EUR, vergeleken met net iets meer dan 5,52 miljoen EUR in 2022.

Stabiliteit, Ontwikkeling en Continuïteit
In 2023 werd Uniconta door de Deense Zakelijke Autoriteit goedgekeurd als “volledig digitaal boekhoudsysteem”; De implementatie van een nieuwe Deense boekhoudwet, die verhoogde eisen stelt aan digitale documentatie, droeg bij aan het feit dat meer bedrijven ervoor kozen om over te stappen op Uniconta.

De solide groei van Uniconta is voornamelijk verzekerd door bedrijven een hoogwaardig ERP-systeem te bieden dat wordt gekenmerkt door uitgebreide functionaliteit en veilige en stabiele operaties. In 2023 zijn er gedurende het hele jaar geen ongeplande systeemonderbrekingen geweest. 

Erik Damgaard, oprichter en CEO van Uniconta A/S., licht toe: 

“Vandaag de dag wordt Uniconta gebruikt in meer dan 30.000 bedrijven in 64 landen, en we breiden het netwerk van wederverkopers uit die onze oplossingen bouwen, integreren en implementeren. In veel kleinere bedrijven is Uniconta het IT-hart en de ruggengraat van het bedrijf, terwijl het in grotere bedrijven gespecialiseerde taken afhandelt. Dit toont de schaalbaarheid en het potentieel van Uniconta aan.” 

 

Enkele kenmerken van het Uniconta ERP-systeem:

  • Cloudgebaseerde software
  • Zowel desktop, tablet als mobiele interface
  • Gebruikersvriendelijk en eenvoudig
  • Open architectuur dus veel mogelijk met API-koppelingen (bijvoorbeeld Scan & Herken toepassing voor inkomende factuurstromen geïntegreerd)
  • DNA kan ook klantspecifieke zaken aanbieden additioneel (B2B-bestelportal UniOrder)
  • Klantspecifieke velden eenvoudig aan te maken
  • Veelgebruikte filters / rapportages mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden van Uniconta ERP-software? Plan een afspraak met ons in zodat wij een demo kunnen verzorgen en klantreferenties kunnen laten zien.