Hoeflon zet DNA Services in voor software ontwikkeling

  • Home
  • Hoeflon zet DNA Services in voor software ontwikkeling
Shape

Hoeflon zet DNA Services in voor software ontwikkeling

Een trend die we ingezet hebben bij DNA Services is dat we samenwerken met collega IT-bedrijven en business partners.

In samenwerking met Decit Automatisering gaan we een ontwikkelproject uitvoeren voor het snelgroeiende bedrijf Hoeflon uit Barneveld.

Hoeflon ontwerpt, bouwt en levert mini-hijskranen, ook wel bekend als compactkranen, spinkranen of simpelweg minikranen. Door de toenemende vraag is Hoeflon de afgelopen jaren sterk gegroeid.

DNA zal een REST API-koppeling ontwikkelen die als interface zal fungeren tussen enerzijds het ERP-systeem en anderzijds verschillende webportals.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ERP-software en de ontwikkeling van koppelingen past dit project perfect bij ons!

Over Hoeflon

In 2006 werd de eerste minikraan gebouwd en geleverd. Al snel kwam er de vraag of Hoeflon ook voor een Fly-Jib op de kraan kon zorgen, zodat de compactkraan nog veel meer mogelijkheden kreeg.  Daarmee ging Hoeflon aan de slag en kwam er een kraan met Fly-Jib op de markt. De afgelopen 10 jaar heeft het gedreven Hoeflon team sterke stappen gemaakt in de ontwikkeling.

Door de toenemende vraag naar minihijskranen is Hoeflon de afgelopen jaren sterk gegroeid. Recent is het bedrijf verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Barneveld.
Het bedrijf is in Nederland marktleider en timmert met dealers in zeventien landen ook internationaal stevig aan de weg.

De missie van Hoeflon is het ontwikkelen van compacte, mobiele machines voor het verplaatsen van lasten, waarmee gebruikers méér bereiken. Met deze machines laat het bedrijf gebruikers wereldwijd uitblinken in hun werk.