DNA Services en ATS op werkbezoek bij vleesproducent T. Boer & zn

  • Home
  • DNA Services en ATS op werkbezoek bij vleesproducent T. Boer & zn
Shape

Team DNA Services en ATS op werkbezoek bij vleesproducent T. Boer & zn

Eind februari is een delegatie van de softwarebedrijven DNA Services en ATS op werkbezoek geweest bij gezamenlijke klant T. Boer & zn. De beide locaties van de kalfsvleesverwerker uit Nieuwerkerk a/d IJssel, die onderdeel uitmaakt van de VanDrie Group, zijn bezocht. In totaal werken er meer dan 500 medewerkers op de verschillende locaties. T. Boer & zn exporteert haar kalfsvlees naar meer dan 60 landen in de wereld. 

De IT-partijen ATS en DNA werken al langere tijd nauw samen als het gaat om het onderhoud van de bestaande ERP-software binnen T. Boer & zn. Deze software is klantspecifiek ontwikkeld en op diverse fronten is een moderniseringsslag gaande. Ook zijn inmiddels diverse nieuwe applicaties in ontwikkeling of gerealiseerd. Het betreft dan bijvoorbeeld webapplicaties op het gebied van order-check of barcode-scanning.  Verschillende developers van DNA en ATS maken onderdeel uit van een gemeenschappelijk ontwikkelteam. 

Gedurende de ochtend zijn tijdens de uitgebreide rondleiding diverse processen aan bod gekomen. Denk hierbij aan: het slachtproces, de vleesverwerking- en sortering, verpakken, order-picking en distributie. Door de rondleiding is de klantrelatie en samenwerking tussen de betrokken partners nog hechter geworden. We hebben met eigen ogen kunnen zien wat de impact is van IT op de algehele bedrijfsvoering binnen dit foodconcern. 

Op de foto v.l.n.r. Sebastiaan Kirkels (ATS), Hans de Wit (DNA), Dirk-Willem Huisman (DNA), Christian Kooiman (DNA)

Over T. Boer & zn

Slachterij T. Boer & zn, onderdeel van de VanDrie Group, is een wereldwijd opererende, toonaangevende exporteur van kalfsvlees. Vanuit eigen slachting en verwerking levert het bedrijf wereldwijd aan groothandel, retail, cateraars, industrie, horeca en grootverbruikers. 

Jaarlijks verwerken meer dan 500 medewerkers ruim 400.000 kalveren die afkomstig zijn uit de gecontroleerde en geïntegreerde keten van de VanDrie Group.
T. Boer & zn exporteert haar kalfsvlees naar meer dan 60 landen in de wereld. 

Bekijk de video voor een indruk van de activiteiten van T. Boer & zn en de VanDrie Group.