Klant in beeld: Trime North is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen

  • Home
  • Klant in beeld: Trime North is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen
Shape

Klant in beeld: Trime North is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen

Recent zijn we op bezoek geweest bij onze klant Trime North in Oud Gastel waar we IT-beheer voor uitvoeren. Trime North is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen. Ontwerp en productie vinden volledig plaats in de Italiaanse fabriek met een oppervlakte van 24000 m². Trime is een verticaal geïntegreerd bedrijf inclusief ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische en elektrische assemblage en eindtesten, alles wordt intern gedaan.

Het engineeringteam ontwikkelde een breed scala aan innovatieve, compacte en veelzijdige producten door toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, vermindering van uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Zo heeft Trime de T-Zero Pro range ontwikkeld: een serie aan producten die ontworpen zijn voor een betere, schonere, stillere en veiligere toekomst, terwijl ze superieure prestaties leveren. De machines van Trime worden ontwikkeld en gebruikt in alle markten, alle milieuomstandigheden en vele verschillende toepassingen zoals verhuur, bouwterreinen, wegwerkzaamheden, speciale evenementen, olie & gas, mijnbouw, civiele bescherming en militair gebruik.

In enkele jaren tijd verdubbelde Trime zijn omvang en de kwaliteit van producten heeft inmiddels geresulteerd in een strategisch netwerk van verkoop en service over de hele wereld. De verschillende vestigingen staan continu met elkaar in contact om de nieuwe trends te bespreken en hierop in te spelen. Ook is Trime altijd bezig met het zoeken naar nieuwe technologieën om beter aan de vraag te voldoen, met als doel de impact op het milieu te verminderen.

Trime North is verantwoordelijk voor de Benelux en Duitsland. Het bedrijf werkt samen met meerdere dealers in deze landen.

“De samenwerking met DNA Services op het gebied van IT-beheer verloopt zeer prettig en we hebben korte lijntjes. De ondersteuning met betrekking tot onze verhuizing van Ridderkerk naar Oud Gastel is hier een mooi voorbeeld van. Ten aanzien van het onderwerp ‘cybersecurity’ maken we graag gebruik van de expertise van DNA Services. Wij worden ondersteund in alle benodigdheden op het gebied van een veilige IT-omgeving.”, aldus Peter van de Ree, General Manager bij Trime North.

Bijgaande foto’s geven een impressie van ons bezoek aan Trime North. Bedankt voor de rondleiding!

Voorraad