Glasfabrikant Crystal Company uit Heinenoord stapt over naar DNA Services voor IT-beheer

  • Home
  • Glasfabrikant Crystal Company uit Heinenoord stapt over naar DNA Services voor IT-beheer
Shape

Glasfabrikant Crystal Company uit Heinenoord stapt over naar
DNA Services voor IT-beheer

 

Op de foto v.l.n.r. Willem Moniharapon (Crystal Company), Hans de Wit (DNA Services) en Arlon Moniharapon (Crystal Company)

In maart is glasfabrikant Crystal Company overgestapt naar DNA Services voor het complete IT-beheer. Het productiebedrijf, gevestigd in Heinenoord, beschikt over een fabriek van ruim 7.000 m2 oppervlakte en is gespecialiseerd in het fabriceren van veiligheidsbeglazing. Crystal Company maakt gelamineerd glas voor toepassingen in diverse sectoren zoals utiliteitsbouw, transport, marine en de automotive industrie.

Gelamineerd glas bestaat uit het samenstellen van meerdere lagen glas met een kunststoffen folie ertussen, daarom wordt gelamineerd glas ook wel gelaagd glas genoemd. Nadat het glas en de folie op elkaar gelegd zijn, worden ze vacuüm verpakt en verwarmd in een speciale lamineeroven. Na voltooiing van dit proces, zijn de verschillende glaslagen onlosmakelijk met elkaar verbonden tot één geheel. Het folie zorgt ervoor dat het glas niet uit elkaar valt bij breuk.

Willem Moniharapon, Algemeen directeur Crystal Company, licht de keuze toe:
“Voor ons productiebedrijf is de beschikbaarheid van onze IT-omgeving cruciaal. Wij bedienen klanten over de gehele wereld en willen veilig kunnen werken. Daarnaast vinden wij het fijn om een IT-partner in de buurt te hebben. We hebben DNA eerst gevraagd een security scan uit te voeren op onze huidige IT-omgeving. Ook hebben wij het kantoor van DNA bezocht en het deskundige team aan het werk gezien met monitoring tools en dashboards. Op basis van deze prettige contacten schakelen we nu door en hebben we besloten DNA Services als onze nieuwe IT-partner aan te stellen. We zien uit naar een succesvolle samenwerking!”

Onderstaande foto’s geven een impressie van het productieproces bij Crystal Company.

Crystel 7