Persbericht: IT-bedrijven DNA Services en OutSmart gaan partnership aan om klanten maximaal te digitaliseren

  • Home
  • Persbericht: IT-bedrijven DNA Services en OutSmart gaan partnership aan om klanten maximaal te digitaliseren
Shape

Persbericht: IT-bedrijven DNA Services en OutSmart gaan partnership aan om klanten maximaal te digitaliseren

Op de foto v.l.n.r. Steven Rigter (CEO OutSmart), Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services) en Dennis Usmany (Business Partner Manager OutSmart)

DNA Services en OutSmart gaan samenwerken om hun klanten te ondersteunen in verdere digitalisering. Dat zijn de beide IT-bedrijven met elkaar overeengekomen en in de achterliggende periode is de partnerovereenkomst getekend. OutSmart levert een cloudoplossing voor het plannen en managen van buitendienstmedewerkers. Met de oplossing worden werkbonnen gedigitaliseerd en kunnen eenvoudig op projectbasis uren worden geregistreerd. DNA biedt klanten ERP-software, waaronder Uniconta en FreshERP, en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke webapplicaties.

Door dit partnership kunnen DNA Services en OutSmart de bedrijfsprocessen van hun klanten nog verder digitaliseren en optimaliseren. Op het internationale ERP-evenement ‘UniXperience’ is de complementaire meerwaarde van het partnership aangetoond en inmiddels zijn de eerste gezamenlijke klanten een feit.

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services: “DNA groeit momenteel hard zowel door autonome groei als door strategische overnames. We zetten in toenemende mate in op de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Ook breiden we ons partner-ecosysteem uit waardoor we klanten extra functionaliteit kunnen aanbieden. OutSmart integreert naadloos met Uniconta ERP-software, een pakket dat wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!”

Dennis Usmany, Business Partner Manager bij OutSmart: “OutSmart is een open systeem dat gemakkelijk te koppelen is aan andere systemen zoals Uniconta. We zijn blij met ons partnership met DNA. Beiden bedienen we een groeiend aantal klanten in verschillende marktsegmenten en zijn we tomeloos ambitieus. Vanaf nu zorgen we er samen voor dat papieren werkbonnen verleden tijd zijn. Zo kan ieder bedrijf zijn traditionele processen omzetten naar digitale successen!”

 

OutSmart afbeelding
Over OutSmart

In 2011 startte OutSmart in eigen beheer met de ontwikkeling van een revolutionaire app die de digitale werkbon introduceerde en de papieren werkbonnen tot een verleden zou moeten maken. De digitale werkbonapp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld. Op dit moment wordt OutSmart door meer dan 3.500 bedrijven dagelijks gebruikt, zijn er meer dan 50 dealers, verdubbelt de omzet elk jaar. OutSmart is actief in Nederland, België, Portugal, UK, Spanje, Brazilië, Duitsland, Polen en Frankrijk. Op dit moment bestaat OutSmart uit 45 medewerkers, maar het team groeit bijna elke maand.