DNA Services spreekt op 11 en 12 mei tijdens UniXperience: ERP-evenement van Uniconta NL

  • Home
  • DNA Services spreekt op 11 en 12 mei tijdens UniXperience: ERP-evenement van Uniconta NL
Shape

DNA Services spreekt op 11 en 12 mei tijdens UniXperience: hét ERP-evenement van Uniconta Nederland

Het MKB kiest steeds vaker voor Uniconta, de nieuwste innovatie van software-ondernemer Erik Damgaard. De ERP-ontwikkelaar uit Denemarken heeft met een omzetgroei van 85% t.o.v. vorig jaar een forse groei gerealiseerd. Woensdag 11 mei en donderdag 12 mei organiseert Uniconta Nederland een evenement onder de naam ‘UniXperience’. Dit live event zal plaatsvinden in congrescentrum De Reehorst in Ede. 

Op dag 1 spreken diverse resellers, add-on partners en klanten waaronder Uniconta, DNA Services en Tricorp. Op dag 2 vindt de expo plaats waarin gasten de mogelijkheid krijgen te netwerken en inspiratie op te doen tijdens break-out sessies. Dirk-Willem Huisman en Hans de Wit motiveren tijdens UniXperience hun keuze voor standaard software en delen vanuit de praktijk ervaringen hoe DNA Services als partner van Uniconta Nederland accelereert met dit cloudplatform. Inschrijven voor dit evenement kan via onderstaande buttons.

 

Dirk-Willem Huisman, Manager Software & Development bij DNA Services, over de keuze voor Uniconta ERP-software:

“Standaard software waar het kan, klantspecifieke ontwikkeling waar het nodig is”

 

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner bij DNA Services:

We zetten in toenemende mate in op de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Dit is een schaalbaar businessmodel waarmee we in verschillende marktsegmenten impact maken. 

Over Uniconta

Uniconta is een cloud-based ERP-platform, ontwikkeld rond 2015 door Erik Damgaard uit Denemarken. Het softwarepakket biedt functionaliteit voor de financiële administratie, CRM, projectenadministratie en de supply-chain. Uniconta is gebaseerd op de laatste Microsoft-technologie en is (wereldwijd) beschikbaar in meer dan 25 talen en wordt internationaal toegepast. Het ERP-systeem is geschikt voor bedrijven vanaf 1 gebruiker tot en met duizenden gebruikers. Eind 2021 won het pakket in Duitsland de award voor Beste Internationale ERP-systeem op het gerenommeerde ERP-Kongress.
Voor meer informatie: www.uniconta.com/nl

DNA Services is sinds 2018 één van de meest toonaangevende resellers van de Uniconta software in Nederland.