Fresh IT Services & Exotic Roots exposeren tijdens meerdaagse en internationale vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn

  • Home
  • Fresh IT Services & Exotic Roots exposeren tijdens meerdaagse en internationale vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn
Shape

Fresh IT Services & Exotic Roots exposeren tijdens de internationale vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn

Op de 31e editie van de Fruit Logistica – van 7 tot en met 9 februari 2024 – zal Holland Fresh Group wederom een NL collectief paviljoen in hal 3.2 initiëren en coördineren. DNA exposeert onder het label Fresh IT Services samen met co-exposant & FreshERP-gebruiker Exotic Roots uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Exotic Roots is een importeur op de internationale markt van exotische groenten, exotisch fruit en exotische wortels. Hiernaast biedt Exotic Roots een breed assortiment aan met specialiteiten van Nederlandse bodem. Exotic Roots werkt samen met telers en partners vanuit verschillende landen, waaronder India. Het bedrijf levert voornamelijk aan horeca- groothandels, supermarktketens en supermarkten in Nederland en Europa.

Exotic Roots maakt sinds enkele jaren gebruik van de FreshERP-software:

Dion van Calsteren, Co-Owner Exotic Roots: “Na een uitgebreide marktverkenning hebben wij uiteindelijk gekozen voor DNA Services. Als IT-partner kunnen zij ons volledig ontzorgen en met het FreshERP-softwarepakket kunnen wij onze business vergaand automatiseren!”

Wij zijn te vinden in hal 3.2 op stand B.01. Graag maken wij nader kennis!

Al 25 jaar  faciliteert Holland Fresh Group deelname aan Fruit Logistica met een NL-collectief, mede mogelijk gemaakt door de inzet van een groot aantal Nederlandse bedrijven. 

Het all-in-concept, in de vorm van een compleet verzorgd NL-paviljoen, zorgt ervoor dat wij kunnen deelnemen aan deze vooraanstaande beurs. Ook brengt dit collectief jaarlijks een enthousiaste groep Nederlandse bedrijven samen waarbij innovatie, ketenintegratie, en passie voor de groente- en fruit sector voorop staat. 

We kijken uit naar de toekomst, waarin het belang van Nederland als wereldwijde speler en de gezamenlijk de groei van de sector verder wordt bevorderd.