Op bezoek bij TSN Groen; logistiek dienstverlener met duurzaam karakter

  • Home
  • Op bezoek bij TSN Groen; logistiek dienstverlener met duurzaam karakter
Shape

Op bezoek bij TSN Groen, locatie Bleiswijk: logistiek dienstverlener met duurzaam karakter

Eind vorig jaar hebben Albert van Zijverden en Hans de Wit namens DNA Services een werkbezoek gebracht aan de nieuwe hub van TSN Groen in Bleiswijk. Deze snelgroeiende logistiek dienstverlener met duurzaam karakter is in 2021 overgestapt naar DNA voor het volledige IT-beheer. TSN Groen is één van de meest vooruitstrevende dienstverleners op het gebied van logistiek voor webshops en detailhandel. Specialisme van het bedrijf is de volledige logistieke afhandeling van grote consumenten goederen. Inmiddels levert DNA, naast volledig IT-beheer, ook ondersteuning op het vlak van software ontwikkeling aan TSN Groen.

In Bleiswijk is TSN Groen gevestigd in een prachtig nieuw pand, pal aan de A12 vlakbij Zoetermeer. Daarmee is het bedrijf gevestigd in de A12 Corridor, een logistieke hotspot in het westen van Nederland. De locatie omvat 14.000 m2 opslagruimte met 17 loading docks. Dagelijks zijn er zo’n 60-70 medewerkers actief om orders klaar te maken voor transport. Via diverse locaties in Drachten, Rijen, Houten en Bleiswijk worden de consumentengoederen (voornamelijk meubels) volledig elektrisch vervoerd naar de eindklanten. 

“Wij zijn erg blij dat DNA Services onze IT-partner is geworden. Je merkt dat de medewerkers ervaring hebben met logistieke bedrijven en concrete ondersteuning bieden, zowel ten aanzien van beheer als op het gebied van software. Hierdoor kan TSN Groen nog verder opschalen qua business en bieden wij dienstverlening op maat aan onze relaties.”, aldus André van Vliet, directeur TSN Groen Bleiswijk. 

Door de uitgebreide rondleiding hebben we een goede indruk gekregen van de veelzijdige business rondom de duurzame distributie van consumentengoederen. Bijgaande foto’s geven een impressie van ons bezoek aan TSN Groen. Bedankt voor de rondleiding!

IMG_3001