Uniconta in Duitsland uitgeroepen tot Beste Internationale ERP-systeem

  • Home
  • Uniconta in Duitsland uitgeroepen tot Beste Internationale ERP-systeem
Shape

Uniconta op ERP-congres in Duitsland uitgeroepen tot 'Beste Internationale ERP-systeem'

De prijs is uitgereikt door Prof. Dr-Ing. Norbert Gronau (Links) van CER aan Thomas Zeller (naast Norbert Gronau) de bedrijfsleider van Uniconta Deutschland GmbH en Casper Guldbrandsen, Int. Marketing Manager van Uniconta A/S.

Op 27 oktober 2021 was het weer tijd voor de bekendmaking van de winnaars van de “ERP-systeem van het jaar”-award op het ERP-congres. Traditioneel worden hier na het ERP-congres de beste en meest innovatieve oplossingen op de markt gehuldigd. 

Voor het eerst dit jaar werd ook een prijs uitgereikt voor het beste internationale ERP-systeem. De onderscheiding werd toegekend aan Uniconta A/S, wiens systeem pas enkele jaren op de Duitse markt verkrijgbaar is. 

Volgens het persbericht van de organisator waren de prijzen dit jaar bijzonder scherp. 35 aanbieders streden om de prijzen in in totaal acht categorieën.

Center for Business Research (CER)
De trendrapportages worden uitgevoerd met de ERP kennisdatabase van CER, waarbij ruim 1.800 projecten uit meer dan 300 systemen een unieke basis vormen voor toepassingsgericht onderzoek. Bronnen voor deze projecten zijn persberichten, internetonderzoek, samenwerking met leveranciers, selectie- en aanbestedingsplatforms en vakbladen. Verder worden de projecten continu door onderzoekers aangevuld met informatie over projectredenen, projectdoelen en redenen voor de keuze voor het meest recent ingevoerde systeem.

“Het is altijd een bijzonder moment als je een internationale onderscheiding ontvangt”, zegt Erik Damgaard en vervolgt: “Ik ben erg trots op het team in Duitsland dat Uniconta zo goed heeft weten te promoten op de Duitse ERP-markt, dat een gerespecteerde partij als Center of Business Research Uniconta selecteert voor deze prijs”