Fortinet en Exclusive Networks delen cybersecurity expertise met DNA Services

  • Home
  • Fortinet en Exclusive Networks delen cybersecurity expertise met DNA Services
Shape

Fortinet en Exclusive Networks delen cybersecurity expertise met DNA Services

Onze partners Fortinet en Exclusive Networks hebben in de achterliggende periode opnieuw veel kennis overgedragen op het gebied van cybersecurity. Vrijdag 2 september jl. heeft Ruud Everts (Systems Engineer Fortinet) een interactieve workshop verzorgt bij DNA Services op locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Een deel van het Beheer & Support team kon live aan de slag met verschillende demo-opstellingen. De collega’s hebben tijdens de LAN Edge workshop hun expertise kunnen toetsen en tips gekregen vanuit fabrikant Fortinet over de ‘Security Fabric’. Door de groei van DNA worden steeds vaker producten van Fortinet toegepast.

Donderdag 1 september jl. heeft DNA deelgenomen aan de Fortinet Beach Club Summer Tour. Dit partnerevenement, georganiseerd door distributeur Exclusive Networks en Fortinet, vond plaats in Nieuwegein. De middag werd gestart met een live demo van de FortiAnalyzer en FortiExtender. Ook kregen de aanwezigen een korte update over de hardware, FortiOS 7.2 en de Fortinet producten als managed diensten. Na afsluiting van de sessie was er een heerlijke barbecue waarbij de aanwezige partners onderling ook kennis konden delen. We kijken terug op een mooie bijeenkomst.

Mina Souliman, Channel Manager bij Fortinet: “Het is voor Fortinet, als marktleidende partij op het gebied van cybersecurity, belangrijk dat we onze partners maximaal ondersteunen. Samen met distributeur Exclusive Networks zorgen we internationaal voor een goed functionerend partnerkanaal. De groei én het enthousiasme van onze partner DNA Services is geweldig om te zien. Met deze kennissessies helpen we elkaar concreet verder!”

Fortinet sessie 3
Fortinet sessie 2

Op de foto v.l.n.r. Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services), Suzanne Donkers (Sales Manager Exclusive Networks) en Mina Souliman (Channel Manager Fortinet)

Over Fortinet & Exclusive Networks

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligings-apparatuur en één van de marktleiders in cybersecurity met gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur. Het brede assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van een gehele onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.

Exclusive Networks is als IT-distributeur een vertrouwde digitale specialist met een ruim aanbod aan cybersecurity en clouddiensten.