gtag('config', 'AW-649889880');

Bakkerij Bussing kiest voor DNA Services

Wie is Bakkerij Bussing?

Bakkerij Bussing is sinds 1899 gevestigd in Numansdorp en bakt al 4 generaties lang ambachtelijk brood voor de consument, de horeca en de groothandel.

Tegen welk probleem liep Bakkerij Bussing aan?

Bakkerij Bussing heeft in zijn bestaan een gezonde groei meegemaakt en heeft daarom een uitbreiding van de productie, het personeel en de omzet meegemaakt. Hierdoor waren er in de diverse werkprocessen de nodige aanpassingen nodig om deze beter te laten aansluiten bij deze groei. Dit betekende tevens een investering in innoverende en efficiëntere machines en een grotere behoefte aan informatie om de planning en de productie beter te kunnen aansturen.
Met het huidige pakket waren deze eisen niet optimaal te bewerkstelligen
Aldus Norbert van Rooijen, bedrijfsleider bij Bakkerij Bussing en verantwoordelijk voor de implementatie.

 

Bakkerij-Bussing-Een-interview-met-Jan-Bussing
42415648_942558245929314_2859162443366531072_o

Waarom heeft Bakkerij Bussing gekozen voor DNA Services?

Bakkerij Bussing was genoodzaakt om naar een andere oplossing te zoeken die beter aansloot bij de ambitie van innovatie en efficiëntie. Na een selectietraject is gekozen voor de oplossing die DNA Services kon bieden, middels het ERP pakket Uniconta.
“De flexibiliteit van Uniconta, de kennis van DNA Services van de food-branche en de prijsstelling waren de belangrijkste overwegingen daartoe” Geeft Norbert aan.
Uniconta is het ERP pakket waarmee de volledige administratieve afhandeling van een (productie) bedrijf kan worden uitgevoerd. Dit houdt in dat de diverse werkprocessen zoals o.a. productie, orderafhandeling, voorraad en facturatie geïntegreerd kunnen worden uitgevoerd en dat tijdens het gehele proces er inzicht is in de situatie op dat moment.

Hoe is de implementatie verlopen?

Voorafgaand aan de implementatie is door DNA een implementatieplan op gesteld. Gestart werd met het inbrengen van de stamgegevens. Om dit te vereenvoudigen biedt Uniconta uitgebreide mogelijkheden om gegevens te importeren. In een testomgeving konden daarna de werkprocessen worden besproken, ingericht en nagespeeld. De mogelijkheid van eigen velden en berekende velden bleek een uitkomst omdat er veel extra informatie nodig was bij een artikel en de verwerking van orders. Norbert kijkt met een tevreden gevoel terug op het implementatietraject, “DNA heeft de implementatie van Uniconta strak en succesvol begeleid”
Voor meer informatie neemt u contact op met DNA Services.

 

Heeft u ook een ICT-vraagstuk en wilt u gebruik maken van de kennis en vaardigheden van een betrouwbare IT-dienstverlener? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

nl_NLNederlands