DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur Uniserver

  • Home
  • DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur Uniserver
Shape

DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur
Uniserver

Op de foto v.l.n.r. Albert van Zijverden (Directeur DNA Services), Hans de Wit (Commercieel Directeur DNA Services) en Sjors Nijman (Accountmanager Uniserver)

Vanuit de ambitie om voor elke klant een optimale oplossing te creëren, koos IT-dienstverlener DNA Services B.V. in 2019 voor de infrastructuur van clouddistributeur Uniserver. Met deze keuze heeft DNA een stevig fundament gecreëerd voor een breed aanbod van clouddiensten. De samenwerking heeft zich in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen en zorgt ervoor dat DNA kan blijven groeien.

Transitie naar de cloud
“DNA Services heeft een sterke focus op bedrijven die iets produceren, verhandelen of transporteren. In die branches speelt de transitie naar de cloud volop en is tegelijkertijd continuïteit erg belangrijk”, zegt Hans de Wit, sinds begin dit jaar Commercieel Directeur & Co-Owner bij DNA Services. Doordat er vaak geen sprake is van standaardprocessen komt het aan op flexibiliteit en toegang tot de juiste partners.

“Het uitgangspunt van DNA is altijd dat we de klant op maat kunnen bedienen”, vult Albert van Zijverden, Directeur bij DNA, aan. “Het IaaS-platform van Uniserver ondersteunt ons daarbij optimaal, omdat wij zelf bepalen van welke componenten we gebruik maken in onze cloudoplossing. We richten de omgeving zelf in met onderdelen als back-up, firewall en virtuele desktop-omgeving. 

Uniserver faciliteert ons met clouddiensten. Daardoor hoeven we ons niet bezig te houden met zaken als beheer van hardware en infrastructuur. En hoeven onze klanten niet te investeren in kennis en hardware, profiteren zij van voorspelbare kosten en kunnen ze altijd en overal werken op ieder device.”

Bewezen partnership

Volgens Sjors Nijman, Accountmanager bij Uniserver, is DNA Services het schoolvoorbeeld van een ideale partner. “We werken met dezelfde technologiepartners en zijn een goede match qua organisatiestructuur en omvang. Al tijdens het pre-salestraject zijn we actief betrokken zodat we migratieprojecten compleet kunnen aanbieden. We zien het succes van onze samenwerking terug in het groeiende aantal nieuwe klanten. DNA Services heeft, net als wij, de ambitie om samen te groeien.”

“Recent hebben we in het weekend een belangrijke migratie afgerond van een landelijk opererende logistiek dienstverlener”, illustreert Hans het succesvolle partnership.

Uniserver & DNA Services: een krachtig partnership

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT binnen handbereik. Van infrastructure, workspace en multicloud-diensten tot Sales & Marketing- ondersteuning.

Uniserver heeft een rijke geschiedenis als voorloper in Nederland op het gebied van IT. In 2000 begon het bedrijf met het hosten van websites en inmiddels is het doorgegroeid tot dé clouddistributeur in Nederland. Elk jaar realiseert het bedrijf groei in samenwerking met diverse partners. Het bedrijf heeft zo’n tweehonderd medewerkers in dienst die gezamenlijk duizenden klanten bedienen.