IT-consultancy

  • Home
  • IT-consultancy
Shape

IT-consultancy

Onze IT-consultants denken graag met u mee hoe uw organisatie het maximale uit IT kan halen. Dit doen wij door uitgebreide adviezen te geven. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw IT-omgeving positief kan bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. 

Om te zien welke processen gestandaardiseerd kunnen worden, bieden wij u een Quick scan aan.  

Waar veel bedrijven stoppen bij advisering, gaat DNA juist verder. Wij helpen u ook met het implementeren van de adviezen, zodat u ontzorgt wordt. Na de implementatie geven de IT-consultants, wanneer gewenst, een training voor de eindgebruikers.

Voor Microsoft Office en Windows 10 hebben wij een online trainingspakket. Deze trainingen zijn eenvoudig te starten waar en wanneer u maar wilt. Bespaar vanaf nu meer tijd en behaal uw rendement op Microsoft Office en Windows 10.

Een ander onderwerp is cybercriminaliteit. Vandaag de dag is het gezegde niet meer of u te maken krijgt met cybercriminaliteit, maar wanneer! Hoe heeft u dit steeds groter wordende probleem opgevangen. Bekijk onze online training en verminder de kans op een cyberaanval met 80%.

Quick scan

Op welke afdelingen wordt relatief veel tijd besteed aan het controleren van data of het herstellen van fouten? Tijd voor automatisering? Ontvang een advies en bespaar tijd!

Implementaties

Het uitgebrachte advies uitgevoerd hebben door een professional met ervaring en kennis? Onze IT-consultants staan klaar voor de implementatie!

Online trainingen

Eenvoudig en op eigen tempo (nog) beter worden? Medewerkers bewust maken van cybercriminaliteit en de AVG? Probeer dan onze online trainingen!

Heeft u een vraag?

Vul dan hier uw informatie in en wij
nemen zo snel mogelijk contact op.

    Onze klanten