Farmel

Shape

Waarom Farmel voor DNA kiest!

Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat voornamelijk actief is in de (inter)nationale handel van rauwe melk en diverse zuivelproducten, waaronder poeder en boter. Daarnaast verleent Farmel diverse diensten om de melkveehouder te ondersteunen in haar dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan fourageproducten, productierechten en livestockoplossingen.

Wat moest er gebeuren en waarom?


Interne communicatie is erg belangrijk in het bedrijfsleven. Met het veelvuldige thuiswerken is dit nog belangrijker geworden. Om de interne communicatie te structureren heeft DNA een intranet op basis van SharePoint mogen implementeren voor onze klant Farmel uit Emmeloord.

5d245e7fa4b6c_5d245e7f9e965

Wat kon er verbeterd worden?


Jetze Kempenaar, CEO van Farmel: “Gelukkig zijn er tegenwoordig moderne communicatiemiddelen waar we gebruik van kunnen maken, zoals bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail. Deze worden binnen Farmel actief gebruikt, maar zijn niet altijd overal geschikt voor. Je raakt het overzicht gemakkelijk kwijt en iedereen slaat informatie, die is gecommuniceerd, overal en nergens op. Dat moest beter.”

Hoe kan er dan toch structureel gewerkt worden?


“DNA heeft ons geadviseerd en geholpen met SharePoint als intranet op te tuigen. Nu kunnen we alle informatie structureren op basis van bijvoorbeeld nieuws, events, vacatures of lopende projecten. Ook is dit de ideale plek om een nieuwe collega voor te stellen, zeker nu er veel mensen thuis werken. Het grootste voordeel is dat alles op één overzichtelijke plek wordt ondergebracht.” Door samen met DNA van te voren de wensen en eisen in kaart te brengen is het project zeer soepel verlopen. Ik kijk daarom ook met een goed gevoel terug op deze samenwerking.”

Jetze Kempenaar, CEO Farmel

Mogelijkheden DNA

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een intranet of over het werken met Microsoft SharePoint of Teams? We dagen u uit om hier met DNA over te sparren. Wij horen graag van u, tot snel!

Tot slot

Heeft u een ICT-project dat zorgvuldig en soepel moet verlopen? Neem dan contact op met DNA Services. We zijn benieuwd naar uw vraagstuk. Durft u ons uit te dagen? Telefoonnummer: 078 – 65 45 777