Systeembeheer (leads)

  • Home
  • Systeembeheer (leads)
Shape

Systeembeheer

Infrastructuurbeheer

We kunnen u geheel ontzorgen als u gebruik maakt van onze geoptimaliseerde infrastructuur diensten. Naast de gebruikelijke typen systeembeheer ondersteunen we ook Power Systems. We beheren servers, netwerken, storage systemen en back-up omgevingen. Om het compleet te maken levert DNA ook hard- en software.

Proactief

We bieden proactief beheer aan door tooling in te zetten, waardoor een groot deel van de storingen automatisch wordt opgelost. Dit leidt tot een hogere beschikbaarheid van kritische business processen.

ISO20000

Al onze beheerders zijn ISO20000 gecertificeerd. ISO20000 schrijft een geïntegreerde benadering van processen voor. Deze norm zorgt ervoor dat bedrijven hun kwaliteit kunnen meten om hun leveringen van IT-services continu te verbeteren

IT Beheer & Support

Uw IT-beheer in veilige handen brengen? Dagelijks staat ons team voor u klaar om het beheer uit te voeren en het support te leveren.

DNA Cloud

Interesse in vaste bedragen per maand, hoge performance, schaalbaarheid en virtualisatie? Maak dan kennis met DNA Cloud.

Security

Niemand komt er meer onderuit om het bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. DNA kan uw bedrijfsnetwerk beveiligen.

Projecten / Migraties

Uw IT-vraagstuk is onze uitdaging. Onze projectleider en het team staan klaar om uw vraagstuk om te zetten naar oplossingen.

OneSys Control

Met deze tool kunnen wij uw infra-structuur monitoren. Bij een verstoring doet de tool zelf enkele pogingen om het op te lossen.

Heeft u een vraag?

Vul dan hier uw informatie in en wij
nemen zo snel mogelijk contact op.

    Onze klanten

    Vraag gratis onze brochure aan!

    Vul dan hier uw informatie in en wij
    nemen zo snel mogelijk contact op.