Thuiswerken 2.0

  • Home
  • Thuiswerken 2.0
Shape

Thuiswerken en nu?

Thuiswerken, er komt nog heel wat bij kijken. We zien dat veel bedrijven dit zorgvuldig maar toch snel oppakken. Maar vergeet vooral niet om eens grondig naar de onderstaande zaken te kijken. Natuurlijk staan onze IT-specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daag ons uit met uw vraagstuk!

 

Werken in de cloud

U gunt uw medewerkers altijd en overal hun eigen werkplek. Omdat u gelooft in de voordelen van thuiswerken en flexwerken. Virtual Desktop Infrastructure (VDI) is een nieuwe techniek waarmee u alle lokale werkstations in de Cloud kunt onderbrengen. Zodat uw medewerkers overal hun eigen vertrouwde bureaublad tot hun beschikking hebben. Maar ondertussen wel volop profiteren van het werken in de Cloud. Alle werkplekken staan netjes en overzichtelijk op één plek in de Cloud. Dit maakt het beheer een stuk eenvoudiger. Ook voorziet de Cloud in een centrale en efficiënte infrastructuur voor back-up, disaster recovery en monitoring.

Flexwerken

Overal werken via de Cloud is mogelijk, maar DNA Cloud is veel meer…

Veilig

Goede beveiliging houdt data en de privacy van medewerkers veilig.

Back-ups

Altijd een back-up van de meest recente gegevens

Schaalbaar

DNA Cloud is geschikt voor eenmanszaken en het grote corporaties.

Multi-factor authentication

Wat is multi-factor authentication? Kort gezegd is multi-factor authentication een methode om nog veiliger in te loggen. Het is naast het wachtwoord een extra check of u echt diegene bent die in wil gaan loggen. Het voordeel is dat wanneer cybercriminelen uw wachtwoord hebben, ze niet direct kunnen inloggen. Ze staan dan voor een nieuwe blokkade: de extra beveiliging. U bent namelijk degene die via de mobiele app (of een van de andere mogelijkheden) de aanvraag om in te loggen moet goed- of afkeuren. Wanneer u het verzoek afkeurt kunnen cybercriminelen niet naar binnen. Wel zo veilig, toch? En dan weet u ook gelijk dat zojuist iemand probeerde in te loggen, dus dat een wachtwoordvernieuwing verstandig is.

Beter beveiligd

Makkelijk inloggen

Identificeren via app

Identificeren via SMS

Antivirus

Antivirus, we kunnen en willen niet meer zonder. In deze tijd is het essentieel om goede antivirus te hebben, juist ook uw thuiswerkers. Antivirus probeert computervirussen te herkennen en de toegang te blokkeren om het vervolgens te verwijderen. Tegenwoordig maakt antivirus in veel gevallen deel uit van een compleet pakket. DNA biedt u zo’n compleet pakket voor uw werkplekken, maar ook voor uw servers. Zo bent u er zeker van dat we met elkaar er alles aan doen om kwaadaardige software tegen te blokkeren.

Overzichtelijke rapportages

Proactieve meldingen

Beschermt tegen inkomende bedreigingen

Slimme methode van toepassingsbeheer

De beste hardware voor kantoor en thuis

Hardware

Om u geheel te ontzorgen leveren we u ook hardware. Voordlene zijn desktops, laptops, beeldschermen, etc. Wist u dat we dit ook voor u installeren? Betrouwbaar en voordelig.

Licenties

Om u geheel te ontzorgen leveren we u ook licenties. We denken met u mee en zorgen voor de juiste licenties. Wist u dat wij scherpe prijzen hanteren omdat wij voordelig inkopen?

Heeft u een vraag?

Vul dan hier uw informatie in en wij
nemen zo snel mogelijk contact op.

    Werken in de cloudMulti-factor authenticationAntivirusHardware/licenties